Καραντάσιου: «Θα πλήρωνα εισιτήριο για το Beach Soccer, εντυπωσιακά το Water Skiing και το Aquathlon»

Δευτέρα, Αύγουστος 19, 2019 - 5:30μμ

«Θα πλήρωνα εισιτήριο για το Beach Soccer, το Water Skiing που  φαίνεται εντυπωσιακό όπως και το Aquathlon. Το Rowing Beach επίσης μου φαίνεται ενδιαφέρον αφού το παρακολουθώ και στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Με τα αλλά αθλήματα, εκτός φυσικά του  Beach Volley, δεν έχω επαφή, αλλά θα ήθελα αφού θα γίνουν στη πόλη μου να τα απολαύσω ως θεατής».

Αυτά τόνισε η Βάσω Καραντάσιου πρώην πρωταθλήτρια Ελλάδας και Ευρώπης στο Beach Volley με τρεις συμμετοχές σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μιλώντας για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου, στους οποίους θα εργαστεί ως υπεύθυνη προπονητηρίων στο Beach Volley.

-Γνωρίζοντας τις Εθνικές ομάδες που θα αγωνιστούν στους Αγώνες της Πάτρας στο Beach Volley, τι μπορεί η Ελλάδα να περιμένει;

«Πιστεύω ότι στο τουρνουά των γυναικών οι ομάδες μας μπορούν να φτάσουν έως και το χρυσό μετάλλιο! Στο αντίστοιχο τουρνουά των ανδρών θα γίνει μάχη, αλλά η στήριξη του κοινού στις ομάδες μας ίσως μας χαρίσει κάτι καλό».

-Σε νερό και άμμο θα γίνουν οι Αγώνες, είναι διοργάνωση οι Παράκτιοι που ταιριάζουν στην Ελλάδα που φημίζεται για τον ουρανό, τις θάλασσες και το απέραντο γαλάζιο;

«Σαφώς και ταιριάζουν στην Ελλάδα και ιδίως στη Πάτρα. Τα οφέλη θα είναι αξιοποιήσιμα από τη πρώτη κιόλας στιγμή που θα τελειώσουν οι Αγώνες και θα έχουμε τις εικόνες να οραματιστούμε την συνεχεία για το αθλητικό μέλλον της επόμενης χρονιάς στη Πάτρα, σε όλα τα αθλήματα. Δεν σας κρύβω ότι με στενοχωρεί ως πολίτη αυτής της πόλης, η ακύρωση της ανάπλασης στο παλιό κολυμβητήριο. Όμως ελπίζω να μας μείνουν τα γήπεδα και οι εγκαταστάσεις που θα διεξαχθούν οι Αγώνες ώστε να φιλοξενούνται μόνιμα σχολεία  και να αξιοποιηθούν προς όφελος κυρίως της νέας γενιάς».

-26 χώρες, σχεδόν 1.000 αθλητές και αθλήτριες, ως πολίτης της Πάτρας, στην οποία ζεις μόνιμα τα τελευταία χρόνια, τι περιμένεις να αφήσουν οι Αγώνες ως παρακαταθήκη στην πόλη;

«Βεβαίως  να παρατηρήσω όπως προανέφερα ότι 26 χώρες είναι αρκετές για να ξεκινήσει η επέκταση της αθλητικής  και τουριστικής κουλτούρας της Πάτρας σε όλη τη Μεσόγειο. Στόχος μας πρέπει να είναι να δημιουργήσουμε ευχάριστες εικόνες σε όσους έρθουν και να δημιουργήσουμε προσδοκίες για περισσότερα event τέτοιου μεγέθους στο μέλλον.

Η πόλη έχει ανάγκη την οικονομική στήριξη και την τουριστική ανάπτυξη. Στόχος μου και θεωρώ όλων όσοι θα είμαστε στους Αγώνες, είναι να κάνουμε τέλεια τη δουλειά μας και να όλοι , αθλητές, παράγοντες, προπονητές, φίλαθλοι να μείνουν ευχαριστημένοι».

Υποστήριξη: SilkTech