Αγγελος Τσιγκρής: «Επείγει μόνο η επιτυχία των Αγώνων»

Τετάρτη, Αύγουστος 14, 2019 - 11:59πμ

Με αφορμή τους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα από 25 εώς 31 Αυγούστου, ο βουλευτής Αχαϊας Άγγελος Τσιγκρής έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Bρισκόμαστε μόλις λίγες ημέρες πριν την τελετή έναρξης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων της Πάτρας.

Να σημειωθεί ότι μέσα στις 7 ημέρες -που θα διαρκέσει η διοργάνωση- και σε 11 διαφορετικά αθλήματα στην άμμο και στο νερό (βόλεϊ, ποδόσφαιρο, χάντμπολ, τένις, πάλη, κολύμβηση, σκι κ.ά.) θα συμμετάσχουν οι 26 χώρες – μέλη της ΔΕΜΑ και θα φιλοξενηθούν περισσότεροι από 2.000 ξένοι αθλητές, συνοδοί και στελέχη Μεσογειακών και Ολυμπιακών Επιτροπών.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται στην τελική ευθεία. Ο χρόνος που απομένει είναι περιορισμένος και γι’ αυτό το λόγο έχουμε καθήκον να μην αφήσουμε ούτε μια ώρα ανεκμετάλλευτη.

Τώρα είναι ώρα για σκληρή δουλειά και συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Εφόσον αυτές οι προϋποθέσεις επιτευχθούν, το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο των προσδοκιών των πολιτών, εφάμιλλο της αξίας των αθλητών και απόλυτα συμβατό με τις μεγάλες δυνατότητες της Πάτρας και της Αχαΐας.

Οι ενδεχόμενες ευθύνες υπάρχουν για κακό συντονισμό, αμέλεια, σφάλματα και πλημμελή τέλεση των καθηκόντων, πρέπει να καταλογιστούν μετά τη λήξη των αγώνων. 

Προτεραιότητα, αυτή την στιγμή, είναι αφενός η αποτελεσματική τέλεση των αγώνων και αφετέρου η εξωστρέφεια της Πάτρας και συνολικά του Νομού Αχαΐας.

Μέσω των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων, παρέχεται αυτή η μοναδική ευκαιρία. Να μην την αφήσουμε να πάει χαμένη. Να στείλουμε ενωμένοι το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θέλουμε, μπορούμε και θα τα καταφέρουμε.

Φορείς αυτής της επιτυχίας είμαστε εμείς οι ίδιοι. Οι πολίτες της Αχαΐας. Οι καταξιωμένοι αθλητές που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Και πρωτίστως, οι εκατοντάδες εθελοντές οι οποίοι με ανιδιοτέλεια, θα προσφέρουν το χρόνο και τις πολύτιμες υπηρεσίες τους, με μοναδικό αντάλλαγμα την επιτυχία των αγώνων και τη διεθνή προβολή του τόπου μας…».

Υποστήριξη: SilkTech