Στον αφρό Ελευθεριάδης και Δημητρίου (ΦΩΤΟ)

Δευτέρα, Αύγουστος 12, 2019 - 4:03μμ

Οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης στους άνδρες και ο Σπάρτακος Goalbet Ευόσμου στις γυναίκες διάνυσαν όλο τον δρόμο στο 20ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Beach Handball που επείχε θέση Test Event ενόψει των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, οι οποίοι θα διεξαχθούν στην Πάτρα από τις 25 έως τις 31 Αυγούστου και εδραίωσαν τις δυναστείες τους.

Η ομάδα της Αλεξανδρούπολης κυριάρχησε στο Final-4 των ανδρών και στέφθηκε πρωταθλήτρια για τέταρτη συνεχή φορά και για πέμπτη από το 2014 και εντεύθεν. Στις γυναίκες εκείνη του Ευόσμου πέτυχε αφενός το νταμπλ στην εφετινή σεζόν και αφετέρου το repeat κατακτώντας τον τέταρτο τίτλο της από το 2015.

Πολυτιμότερος παίκτης του Final - 4 των ανδρών αναδείχθηκε ο Γιώργος Ελευθεριάδης του φιναλίστ Ολύμπιου Δία Ασπροπύργου, ενώ το αντίστοιχο παράσημο στις γυναίκες απονεμήθηκε στην Αποστολίνα Δημητρίου του πρωταθλητή Σπάρτακου.

Τα βραβεία απένειμε ο Τάσου Αλεξίου, εκπρόσωπος της Delousil, χορηγού εταιρείας της επιτροπής Beach Handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος.

Εξάλλου η ΟΧΕ δια χειρός του Γενικού Γραμματέα της Κώστα Σταματιάδη βράβευσε την Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων στο πρόσωπο του Προέδρου της, Νικόλαου Παπαδημάτου.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΟΧΕ Κώστας Σταματιάδης απένειμε τα τρόπαια στις πρωταθλήτριες ομάδες. Τις απονομές των μεταλλίων στους αθλητές και στις αθλήτριες των ομάδων πραγματοποίησαν ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής «Πάτρα 2019» Νικόλαος Παπαδημάτος, ο Γενικός Γραμματέας της ΔΕΜΑ και Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Ιάκωβος Φιλιππούσης, ο Γενικός Διευθυντής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Ηλίας Δαλαίνας, ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χάντμπολ Πάνος Αντωνίου, ο Γενικός Γραμματέας της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 Γιώργος Ρόδης και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019» Τάκης Πετρόπουλος.

Τις απονομές στους διαιτητές του τελικού πραγματοποίησαν ο Διευθυντής Αθλημάτων και Εγκαταστάσεων των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Πάτρα 2019» Γιώργος Μπεμπέτσος και ο Διευθυντής αγωνιστικού τομέα Beach Handball των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 Γιάννης Μεϊμαρίδης.

Στον αφρό Ελευθεριάδης και Δημητρίου - Test-Event Patras 2019Στον αφρό Ελευθεριάδης και Δημητρίου - Test-Event Patras 2019
Υποστήριξη: SilkTech