Νόρα Δράκου: «Δεν είμαι ακόμα στις θέσεις που θέλω σε Ολυμπιακούς και Παγκόσμια»

Τετάρτη, Αύγουστος 7, 2019 - 11:00μμ

Η Νόρα Δράκου έκανε το «4 στα 4» στο Εθνικό πρωτάθλημα κολύμβησης, κερδίζοντας στη χεριά την Ιωάννα Σαχά, σε μια εκπληκτική μάχη στα 100 ύπτιο. Η Πατρινή πρωταθλήτρια ήταν από τις μεγάλες πρωταγωνίστριες των Αγώνων.

Η Δράκου δήλωσε για τους Αγώνες:

«Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία 10 μ. θόλωσα πολύ. Είδα την Ιωάννα να είναι δίπλα μου και έκανα ό,τι μπορούσα για να κρατήσω. Είναι πολύ σημαντικό να βγαίνουν νέα κορίτσια, να έχουν όρεξη, να βγάζουν πάθος, να βγάλουμε μια καλή σκυτάλη, μπράβο στην Ιωάννα.

Συνεχίζω να είμαι αήττητη στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Το ότι δεν έχει έρθει ακόμα όριο για τους Ολυμπιακούς με ξενίζει, είμαι με την πλάτη στον τοίχο, μου έχει στοιχίσει. Θέλω να ανέβω επίπεδο, να μπορώ να κολυμπάω εύκολα 1 λεπτό στο 100άρι ύπτιο, 54 στο 100άρι ελεύθερο, 24 στο 50άρι ελεύθερο, για να μπορέσω κι εγώ να έχω καλές αξιώσεις σε Παγκόσμια πρωταθλήματα και Ολυμπιακούς αγώνες.

Οκ, στην Ευρώπη είμαι καλά, αλλά σε Παγκόσμια και Ολυμπιακούς δεν είμαι ακόμα στις θέσεις που θέλω. Τελειώνει για μένα ένα καλό Πανελλήνιο πρωτάθλημα με πολύ καλές κούρσες. Θα ξεκουραστώ μόνο πέντε μέρες για να ξεκινήσω την προετοιμασία και να κάνω του χρόνου την καλύτερη χρονιά μου, στα 28 μου.

Ο Παναθηναϊκός είναι 4ος στις γυναίκες και 5ος στη γενική (σ.σ. 7ος στους στους άνδρες). Τώρα με τη διοίκηση Γιαννακόπουλου, που γίνεται καλή δουλειά, έχει τη δυνατότητα να ενισχυθεί και να πάει πολύ ψηλά».

 

Υποστήριξη: SilkTech