Άγγελος Δανιήλ: «Πολλά τα οφέλη για την Πάτρα από τους Μεσογειακούς»

Πέμπτη, Αύγουστος 1, 2019 - 3:50μμ

Ιδιαίτερα βαρύνουσες και ενδιαφέρουσες είναι οι απόψεις του competition manager (τομεάρχη) του αθλήματος του Beach Soccer Αγγελου Δανιήλ, προέδρου της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Αχαΐας και μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, με μεγάλη εμπειρία στις αποστολές του Εθνικού μας συγκροτήματος Beach Soccer.

Ο  Άγγελος Δανιήλ, αναφερόμενος στους στόχους της Εθνικής μας ομάδας, δηλώνει: «Η Εθνική έχει ως στόχο μια αξιοπρεπή εμφάνιση στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, μέσα από τους οποίους να φανεί η προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια. Το Beach Soccer πρέπει να αναβαθμιστεί  γιατί το άθλημα αυτό ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα».

Όσον αφορά στα οφέλη από την διοργάνωση, τονίζει:  «Τα οφέλη της Πάτρας είναι πολλά. Το κυριότερο είναι η γεωγραφική της θέση και μέσα από τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες την καθιστά πρωταγωνίστρια σε όλα τα παράκτια αθλήματα, εφόσον αυτό συνδυαστεί με το αθλητικό κέντρο στο έλος της Αγυιάς, που πρέπει οπωσδήποτε να γίνει».

Μεγάλα θα είναι τα οφέλη και για το τοπικό ποδόσφαιρο από την διοργάνωση αυτή και ο κ. Δανιήλ εξηγεί: «Ήδη μέχρι τώρα έχουμε τέσσερις ομάδες Βeach Soccer και αρκετούς ποδοσφαιριστές μας στην Εθνική ομάδα. Πιστεύω οτι μετά τους αγώνες πολλοί ποδοσφαιριστές μας θα λατρέψουν αυτό το άθλημα και θα στραφούν προς αυτό, με αποτέλεσμα μελλοντικά την δημιουργία τοπικού πρωταθλήματος Beach Soccer».

Υποστήριξη: SilkTech