Η Ελένη Καράβολα στον Ερυθρό Αστέρα

Πέμπτη, Αύγουστος 1, 2019 - 10:50πμ

Tο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Ερυθρού Αστέρα, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με την αθλήτρια Καράβολα Ελένη, η οποία αγωνίζεται στην θέση του λίμπερο.

«Η εμπειρία της και ο αγωνιστικός της χαρακτήρας θα βοηθήσει την νέα αγωνιστική χρονιά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας μας . Ελένη σε καλωσορίζουμε στο δυναμικό του Ερυθρού Αστέρα και σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Δήλωση Καράβολα Ελένη

«Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ φέτος με τα χρώματα του Ερυθρού Αστέρα . Πιστεύω πολύ σε αυτή την ομάδα, διότι οι άνθρωποι που την περιβάλλουν αγαπάνε το γυναικείο βόλεϊ και γνωρίζω ότι κάνουν πολύ καλή δουλεία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και μαζί με τις συναθλήτριες μου θα επιδιώξω να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας. Εύχομαι καλή αγωνιστική χρονιά και υγεία σε όλους».

Λίγα λόγια για την Καράβολα Ελένη

Είναι 19 ετών και ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες του Απόλλωνα σε ηλικία 7 ετών. Στο βιογραφικό της μετράει αρκετά πρωταθλήματα κορασίδων, νεανίδων και μία άνοδο στην Α2 γυναικών.

Το 2015 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου λίμπερο Πελοποννήσου στο πρωτάθλημα των κορασίδων και το 2016 κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου λίμπερο Πελοποννήσου στο πρωτάθλημα των νεανίδων. Είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Κρήτης στο τμήμα Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών στο δεύτερο έτος.

Υποστήριξη: SilkTech