Δύο ακόμα προσθήκες και μία ανανέωση στον Παναιγιάλειο

Τρίτη, Ιούλιος 30, 2019 - 7:14μμ

Συνεχίζει με ταχύς ρυθμούς να γεμίζει το ρόστερ του ο Παναιγιάλειος, ο οποίος προσθέτει και την απαραίτητη ποιότητα. Οι «μελανόλευκοι» ανακοίνωσαν δύο ακόμα μεταγραφές και μία ανανέωση.

Ο Βασίλης Χριστόπουλος, ο Μάνος Ντόι, αλλά και ο Παναγιώτης Σκούτας αναμένεται να βοηθήσουν τους Αιγιώτες στην προσπάθεια που θα κάνουν για να επιστρέψουν στις Εθνικές κατηγορίες.

Οι ανακοινώσεις:

«Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του Βασίλη Χριστόπουλου.

Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε στη μελανόλευκη οικογένεια τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό, τον ευχαριστούμε θερμά για την απόφασή του να συνδράμει στην προσπάθεια του Συλλόγου και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. εντάσσει στο δυναμικό της τον νεαρό Τερματοφύλακα Μάνο Ντόι. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά ενώ παράλληλα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το σωματείο της Δόξας Ελαιώνα για την διευκόλυνση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Η Διοίκηση του Παναιγιαλείου Γ.Σ. ανανεώνει τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Σκούτα. Ο επιθετικός που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις από την περσινή του θητεία στην ομάδα μας θα συνεχίσει και φέτος να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο».

Υποστήριξη: SilkTech