Εκτός τελικού η Εθνική παίδων παρά τις προσπάθειες Αλμύρα και Μπιτσάκου

Σάββατο, Ιούλιος 27, 2019 - 9:25μμ

Αξεπέραστο εμπόδιο αποδείχθηκε το Μαυροβούνιο για την Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Παίδων, που έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις στον ημιτελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ηττήθηκε με 13-8 από τους Μαυροβούνιους, το Σάββατο (27/7) το απόγευμα, υποκλινόμενη στην ανωτερότητα της αντιπάλου, αλλά θα παλέψει πλέον για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στη διοργάνωση.

Πρωταγωνιστές της Εθνικής ήταν οι Πατρινοί Αλμύρας και Μπιτσάκος με 3 γκολ στο σύνολο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει στον μικρό τελικό την Ιταλία, αύριο Κυριακή (28/7) στις 18.00, με στόχο την άνοδο στο βάθρο, κάτι που το αξίζει.

Η ομάδα του Σάκη Πλατανίτη κοντραρίστηκε γερά με το Μαυροβούνιο στα δύο πρώτα οκτάλεπτα, αλλά στην τρίτη περίοδο, κάποιες άτυχες επιλογές στην επίθεση και η αδυναμία να αποσωβήσουν τα γκολ των Μαυροβούνιων στον παραπάνω, είχε ως συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ με τρία γκολ και να μην αλλάξει κάτι στην τέταρτη οπότε και ήρθε το τελικό 13-8.

Στον άλλο ημιτελικό η Ουγγαρία επικράτησε με 8-6 της Ιταλίας.

ΕΛΛΑΔΑ – ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 8-13

Οκτάλεπτα: 3-4, 1-1, 2-4, 2-4.

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος 2, Αλμύρας 1, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπάζης, Μυρίλος 1, Μπιτσάκος 2, Βασιλόπουλος 1, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ: Μπιέλιτσα, Κανκάρας 1, Κριβοκάπιτς 1, Μπόσκοβιτς 2, Ράιχελ 1, Βούξιτς 1, Βουκίσεβιτς Βλ. 1, Γιάνοβιτς, Βούκοβιτς 1, Μπάστριτσα 4, Βουκίσεβιτς Λ., Γιοβάνοβιτς, Βόροβιτς.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (28/7): 18:00 Ιταλία – Ελλάδα (μικρός τελικός), 19:30 Ουγγαρία – Μαυροβούνιο (Μεγάλος Τελικός).

 

Υποστήριξη: SilkTech