Στον Ερυθρό Αστέρα η Χρύσα Συσίκη

Τρίτη, Ιούλιος 23, 2019 - 11:50πμ

Μία ακόμα απόκτηση ανακοίνωσε ο Ερυθρός Αστέρας. Η ομάδα της Λεγάτου συμφώνησε με την Χρύσα Συσίκη.

Η ανακοίνωση:

«Ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση άλλης μίας αθλήτριας. Έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο σύλλογό μας και την Συσίκη Χρύσα , η οποία θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020. Η 20χρονη αθλήτρια αγωνίζεται ως Κεντρική και θα συμβάλλει στην προσπάθεια για την επιτυχία του Ερυθρού Αστέρα και την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Χρύσα σε καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδα μας και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».

Οι πρώτες δηλώσεις:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένη που τη φετινή σεζόν θα αγωνιστώ με τα χρώματα του Ερυθρό Αστέρα , μια ομάδα πολλά υποσχόμενη Έρχομαι στον Ερυθρό Αστέρα με πολύ όρεξη για δουλειά και με κίνητρο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έτσι ώστε να μπορέσω βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, καθώς και τις συναθλήτριες μου.

Είμαι άκρως αυστηρή με τον εαυτό μου, σε επίπεδο τελειομανίας και πιστεύω με ότι έχουμε την ίδια φιλοσοφία με την νέα μου προπονήτρια κυρία Λεγάτου Ελένη. Εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε όλες τις συναθλήτριες μου και να έχουμε ένα όμορφο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα!».

Το βιογραφικό

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το βόλεϊ στις ακαδημίες τις ΑΣΠ ΙΩΝΕΣ και αγωνίστηκε με την ομώνυμη ομάδα στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία. Στην συνέχεια μεταπήδησε στην ΕΑΠ Πατρών οπού αγωνίστηκε έως και την προηγούμενη χρονιά κατακτώντας και το πρωτάθλημα Πελοποννήσου. Κατάγεται από την Αθήνα και είναι φοιτήτρια στη Πάτρα στο τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων στο τρίτο έτος.

 

Υποστήριξη: SilkTech