Αγγίζει τους "8" η Εθνική με καρέ γκολ από Αλμύρα - Μπιτσάκο

Δευτέρα, Ιούλιος 22, 2019 - 5:50μμ

Μια ανάσα από την πρόκρισή της στα Προημιτελικά του 1ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Παίδων βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα!

Το συγκρότημα του Σάκη Πλατανίτη μετά τη νίκη επί της διοργανώτριας Βουλγαρίας (24-4) στην πρεμιέρα επικράτησε και της Ισπανίας με 6-5 στο ντέρμπι του Β' Ομίλου, έχοντας στις τάξεις της δύο νέους πατρινούς, τον Ανδρέα Αλμύρα και τον Χρήστο Μπιτσάκο.

Το «χρυσό» γκολ πέτυχε ο Ιάσων Τουρκομένης σε κόντρα 3:50 πριν τη λήξη, ενώ πρώτος σκόρερ με καθοριστικά γκολ ήταν ο Ανδρέας Αλμύρας που πέτυχε τρία. Πλέον αύριο (23/7,09:00) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα χρειάζεται απλή νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην Τουρκία, εφόσον αυτήν επικρατήσει στο σημερινό παιχνίδι με τη Βουλγαρία (πράγμα που λογικά θα συμβεί. Αν δεν κερδίσει η Τουρκία η Εθνική μας θα είναι στα προημιτελικά από σήμερα, 22/7).

Ισπανία – Ελλάδα 5-6 (0-3, 1-1, 4-1, 0-1)

Ελλάδα (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομένης 1, Δευτεραίος, Μαθιόπουλος, Αλμύρας 3, Καστρινάκης 1, Κανδανολέων, Αμπαζής, Μυρίλος, Μπιτσάκος 1, Βασιλόπουλος, Εγνατιάδης, Αλειφτήρας.

Υποστήριξη: SilkTech