Νέοι υποστηρικτές στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες

Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019 - 11:03μμ

Η Οργανωτική Επιτροπή των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων ανακοινώνει τη συνεργασία της με της εταιρεία ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ, η οποία θα είναι ένας ακόμη Επίσημος Υποστηρικτής της διοργάνωσης.

Η εταιρεία θα προσφέρει φρούτα για την κάλυψη μέρους των αναγκών της διοργάνωσης.
Συγκεκριμένα, θα προσφέρει ροδάκινα και νεκταρίνια για τους εθελοντές, το προσωπικό, τους διαιτητές, τους κριτές και τις αποστολές των 26 χωρών που θα λάβουν μέρος στους Αγώνες.

Η ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ είναι μια ακόμη ελληνική εταιρεία που εντάσσεται στην ομάδα των υποστηρικτών των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Πρόκειται για ένα συνεταιρισμό με κύριο προϊόν το ροδάκινο στην περιοχή του Βελβεντού Κοζάνης, με 400 παραγωγούς ενεργά μέλη που καλλιεργούν περίπου 6.500 στρέμματα. Τα προϊόντα της πωλούνται σε όλη την Ελλάδα, αλλά πραγματοποιεί και σημαντικές εξαγωγές σε χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης με κύρια αγορά αυτή της Ρωσίας.

Η Ο.Ε. ευχαριστεί θερμά την ΑΣΕΠΟΠ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ και την καλωσορίζει στη δυνατή ομάδα που ετοιμάζεται για να διοργανώσει μια άρτια και από όλες τις πλευρές επιτυχημένη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου.

Υποστήριξη: SilkTech