«Σκότωσαν» την Εθνική μας σε παραπάνω οι Σέρβοι

Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019 - 4:03μμ
Eπιβλήθηκαν άνετα με 9-3 και κατέκτησαν την πρώτη θέση του Α’ Ομίλου

Ναι, παίζει με απουσίες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Γκουναγκζού, ναι έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς. Ωστόσο, οι «Πλάβι» τονίζουν σε όλες τους τις δηλώσεις πως στόχος τους είναι η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου και σε αυτή τη διοργάνωση.

To πρωί της Παρασκευής (19/7), κόντρα στην Εθνική μας ομάδα απέδειξαν πως μπορούν! Οι Σέρβοι επιβλήθηκαν άνετα της ελληνικής ομάδας με 9-3 και κατέκτησαν την πρώτη θέση του Α' Ομίλου εξασφαλίζοντας την πρόκριση στα προημιτελικά.

Η Εθνική μας ομάδα έχασε το παιχνίδι λόγω της πολύ κακής της απόδοσης στον παραπάνω και στο λιγότερο. Η ελληνική ομάδα είχε το τραγικό 1/10, την ίδια στιγμή που οι Σέρβοι έκαναν πάρτι όταν είχαν αριθμητικό πλεονέκτημα σκοράροντας επτά φορές σε εννέα περιπτώσεις (7/9). Πλέον το συγκρότημα του Θοδωρή Βλάχου τερμάτισε στην τρίτη θέση του ομίλου και θα περιμένει να μάθει ποια εκ των ΗΠΑ και Αυστραλίας θα αντιμετωπίσει για την πρόκριση στην οκτάδα (θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του μεταξύ τους αγώνα).

Σερβία – Ελλάδα 9-3 (3-1, 3-2, 0-0, 3-0)
Σερβία (Ντέγιαν Σάβιτς): Ριστίσεβιτς, Μάντιτς 4, Ράσοβιτς Β. 1, Ραντέλοβιτς, Τσουκ, Λάζιτς 2, Βίτσο, Ντέντοβιτς, Γιάξιτς, Ντράσοβιτς, Στογιάνοβιτς 1, Ράσοβιτς Στρ. 1, Ντομποζάνοφ
Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Παπαναστασίου, Φουντούλης 1, Καπότσης, Δερβίσης, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 1, Βλαχόπουλος, Γαλανίδης

Υποστήριξη: SilkTech