Νίκος Παπαδημάτος: "Οι Μεσογειακοί αγώνες πρέπει να γίνουν" (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρασκευή, Ιούλιος 19, 2019 - 7:03μμ

Πως στην Πάτρα βρίσκονται τεχνοκράτες με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων και άλλων διεθνών αθλητικών γεγονότων είπε εκτός των άλλων στο thebest.gr ο Νίκος Παπαδημάτος.

Ολα αυτά εν αναμονή και της δημοσίευσης στο ΦΕΚ της απόφασης διορισμού του στην προεδρία της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων. Σύμφωνα με τον ίδιο οι αγώνες οργανωτικά μπορούν να γίνουν. Μένει το θέμα της οικονομικής ρευστότητας. Το υπουργείο σύμφωνα με τον Νίκο Παπαδημάτο εμφανίζεται διατεθειμένο να ενισχύσει στο όνομα της αναγκαιότητας τους αγώνες, ωστόσο αυτό θα γίνει με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφάνεια, δεδομένων και των συνθηκών.

Ο νέος πρόεδρος του φορέα εμφανίστηκε προβληματισμένος για αποφάσεις που πρέπει να παρθούν καθώς όπως ανέφερε, από τους 17 διαγωνισμούς έχουν γίνει οι 4, άλλοι 5 δεν έχουν ολοκληρωθεί, και οι υπόλοιποι έχουν κηρυχθεί άγονοι.

Στόχος είναι να γίνουν οι αγώνες, η Πάτρα να κερδίσει το στοίχημα που έχει βάλει και να αφήσει με επιτυχία το αποτύπωμά της, στον χώρο του αθλητισμού.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΜΩΝΗΣ

Υποστήριξη: SilkTech