Οι Παράκτιοι Αγώνες ως αφορμή αναπτυξιακών ευκαιριών

Τρίτη, Ιούλιος 16, 2019 - 11:03μμ

Με την Πάτρα πρωταγωνίστρια των φετινών Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών, η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ», το Επιμελητήριο Αχαΐας και η Ο.Ε. Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων οργανώνουν την ημερίδα «Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες», την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, στις 10.00 π.μ., στην Αίθουσα Συνεδριάσεων Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται οι εμπορικές συνεργασίες μεταξύ των χωρών της Μεσόγειου, το Forum Αδριατικής & Ιονίων Νήσων, με έμφαση στη χάραξη κοινών στρατηγικών, αλλά και το Mediterranean Fest, δηλαδή μια «γιορτή» που θα αναδεικνύει τον πολιτισμό των μεσογειακών χωρών, αλλά και την παγκοσμίως αναγνωρίσιμη μεσογειακή διατροφή. Στόχος είναι η πολύπλευρη και πολυφωνική συνεργασία επιχειρήσεων και φορέων, η αξιοποίηση καλών πρακτικών και η οικοδόμηση τρόπων δικτύωσης και εμπορικών συνεργασιών μεταξύ των μεσογειακών χωρών.

Με διεθνές ενδιαφέρον και τη συμμετοχή του Υπουργείου Αθλητισμού, εκπροσώπων του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Ο.Ε. των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, αλλά και στελεχών επιχειρήσεων που εδρεύουν στη Δυτική Ελλάδα και δραστηριοποιούνται στις χώρες της Μεσογείου, η ημερίδα: «Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες» αναμένεται να ενθαρρύνει πολλαπλά τη διερεύνηση του κοινού αναπτυξιακού ενδιαφέροντος στην περιοχή μας.

Για το πρόγραμμα βλ.: http://www.pelopevents.gr/imerida-mesogeiakoi-paraktioi-agones

Υποστήριξη: SilkTech