Σεμινάριο για τους διαιτητές των Μεσογειακών Αγώνων

Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2019 - 8:33μμ

Στο Αντίρριο παράλληλα με την διεξαγωγή του MASTERS του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς-βόλεϊ διεξήχθη σεμινάριο για τους Εθνικούς Διαιτητές που είναι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στους II Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες.

Ο τομεάρχης μπιτς-βόλεϊ των II Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Νίκος Σοφιανός, έκανε την παρουσίαση του τουρνουά του μπιτς-βόλεϊ και του τρόπου διεξαγωγής του.

Ο Τάσος Μενεσλής, διεθνής διαιτητής μπιτς-βόλεϊ και εκπαιδευτής Εθνικών Διαιτητών, έκανε παρουσίαση των καθηκόντων των Εθνικών Διαιτητών (εποπτών και σημειωτών) με εκτενή αναφορά στο Φύλλο Αγώνος.

«Ήταν πολύ χρήσιμο το συγκεκριμένο σεμινάριο. Μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερώσουμε από κοντά τους διαιτητές από την Πάτρα που είναι υποψήφιοι να συμμετάσχουν στους Αγώνες και να τους εξηγήσουμε τους ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης», τόνισε ο Νίκος Σοφιανός και πρόσθεσε: «Το αποτέλεσμα κρίνεται αρκετά ικανοποιητικό τόσο από πλευράς συμμετοχής όσο και από επίπεδο γνώσεων. Σίγουρα θα επαναληφθεί, αλλά με αυτούς που τελικά θα επιλεγούν να συμμετάσχουν στους Αγώνες, έως τις 30 Ιουλίου. Μάλιστα όσοι και όσες επιλεγούν θα ακολουθήσουν επιπλέον εκπαίδευση».

Όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς οι διαιτητές θα επιλεγούν από τις Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές των Χωρών που θα συμμετάσχουν στους II Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, ενώ οι επόπτες και οι σημειωτές θα επιλεγούν από την ΕΟΠΕ.
• Χρυσός χορηγός των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 είναι τα Ελληνικά Πετρέλαια.

Υποστήριξη: SilkTech