Οι νικητές του διαγωνισμού φωτογραφίας και βίντεο των Μεσογειακών

Σάββατο, Ιούλιος 13, 2019 - 9:50μμ

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στις 10:00 το πρωί ο διαγωνισμός φωτογραφίας και βίντεο της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων με θέμα «Η Πάτρα Ξανά στο Παιχνίδι».

Ο διαγωνισμός έγινε μέσω του Instagram και σε αυτόν της φωτογραφίας νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Κόλιας (επαγγελματίας φωτογράφος) με 1227 likes και ο Γιώργος Ζωγράφος (ερασιτέχνης φωτογράφος) με 818 likes. Στο βίντεο υπήρχε μία μόνο συμμετοχή, αυτή του Γιώργου Σινογεώργου που είναι και ο νικητής με βίντεο διάρκειας 40 δευτερολέπτων, το οποίο απέσπασε 105 likes.

Στο διαγωνισμό φωτογραφίας έλαβαν ακόμη μέρος οι Παναγιώτης Τουλιάτος (697 likes), Κατερίνα Ρίζου (358 likes), Αγγελική Τσαφογιάννη (271 likes), Δημήτρης Βλαχόπουλος (216 likes) και Ρούλη Κολοκυθά (174 likes).  

Στόχος του διαγωνισμού ήταν να αναδείξουν τις ομορφιές της Πάτρας, από την οπτική γωνία των συμμετεχόντων, κάτι που έγινε κατά τον καλύτερο τρόπο. Η πρώτη φάση του διαγωνισμού, αυτή της υποβολής υποψηφιοτήτων, ολοκληρώθηκε στις 16 Ιουνίου και από τις 20 Ιουνίου ξεκίνησε η δεύτερη φάση του, αυτή της ανάδειξης των νικητών.

Οι συμμετοχές ήταν συνολικά οκτώ (8), επτά (7) για τον διαγωνισμό φωτογραφίας και μία (1) για τον διαγωνισμό βίντεο. Η περίοδος ψήφισης της καλύτερης συμμετοχής που ξεκίνησε στις 20 Ιουνίου, ολοκληρώθηκε σήμερα στις  10:00 και νικητές (δύο ανά κατηγορία προέβλεπαν οι όροι και προϋποθέσεις του διαγωνισμού) αναδείχθηκαν αυτοί που συγκέντρωσαν τα περισσότερα likes στον επίσημο λογαριασμό Instagram της Οργανωτικής Επιτροπής των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019 (@mbg_patras_2019), όπου αναρτήθηκε το υλικό του διαγωνισμού.

Τα έπαθλα για τους νικητές είναι η προβολή των νικητήριων φωτογραφιών & βίντεο στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Website, YouTube, Twitter, Instagram, Facebook & LinkedIn) των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, Πάτρα 2019, με σαφή αναφορά στα ονόματα των δημιουργών σε κάθε κοινοποίηση ή δημοσίευση τους.

Επιπλέον, οι νικητές θα αποκτήσουν δωρεάν είσοδο στις εγκαταστάσεις την περίοδο των Αγώνων 25-31 Αυγούστου και θα τους δοθεί βεβαίωση υπογεγραμμένη από την Οργανωτική Επιτροπή για τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό «Η Πάτρα ξανά στο Παιχνίδι».

Το υλικό των νικητών μπορείτε να το βρείτε στις εξής διευθύνσεις:

(Φωτογραφία)

1.Γιώργος Κόλιας https://www.instagram.com/p/By7I_qCJOMv/   

2. Γιώργος Ζωγράφος  https://www.instagram.com/p/By7JSCiJ4PD/  

(Βίντεο)

Γιώργος Σινογεώργος https://www.instagram.com/p/By7HGLHDaDM/

Υποστήριξη: SilkTech