Στη δράση «Πάμε Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες;» η Οργανωτική Επιτροπή

Πέμπτη, Ιούλιος 4, 2019 - 10:24μμ

Με τη δράση «Πάμε Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες;» που έλαβε χώρα το πρωί της Πέμπτης στο παιδικό δανειστικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών, ξεκίνησαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Πολιτιστικός  Οργανισμός του δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή, με αφορμή τη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων 25-31 Αυγούστου στην Πάτρα.

Τη δράση παρακολούθησαν αρκετά παιδιά ηλικίας 6-15 ετών.  Η φοιτήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών Αναστασία Κουτσανδρέα,  έκανε μια ιστορική αναδρομή των αθλητικών αγώνων και αθλημάτων από την αρχαιότητα έως σήμερα.

Στη συνέχεια ο διευθυντής Πολιτισμού των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Σπύρος Στασινόπουλος, μίλησε στους μικρούς ακροατές για τους Μεσογειακούς Αγώνες που θα γίνουν στην Πάτρα 25-31 Αυγούστου, για τα αθλήματα, τις εγκαταστάσεις, τη μασκότ των Αγώνων (τον Πατρέα) καθώς και για τη σημασία του αθλητισμού στις μέρες μας. Η δράση έκλεισε με ζωγραφιές των παιδιών για την μασκότ όπως εκείνα την εμπνεύστηκαν!

Παρών ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Οργανισμού και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Τάκης Πετρόπουλος. Με την συγκεκριμένη δράση εγκαινιάζεται μια σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές διάστημα, με αφορμή τη διοργάνωση των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων, από τον Πολιτιστικό Οργανισμό του δήμου Πατρέων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή των Αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech