Πρωτιά της Στεφανίας Θεοδωροπούλου στο 2ο Κύπελλο του Αίαντα

Τρίτη, Ιούλιος 2, 2019 - 4:50μμ

Στην Αθήνα θα βρέθηκε η ομάδα πυγμαχίας του Μαχητικού Συλλόγου το προσεχές Σάββατο 29 Ιουνίου 2019 με στόχο να λάβει μέρος στο "2ο Κύπελλο Αίαντας" που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Παπάγου στην Αθήνα.

Πρόκειται για μια διοργάνωση του Αίαντα Χολαργού υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Στο ρινγκ ανέβηκαν οι αθλήτριες Θεοδωροπούλου Στεφανία στην κατηγορία των 60 κιλών όπου, κατέκτησε την πρώτη θέση και το Κύπελλο της διοργάνωσης, για ακόμη μια φορά η αθλήτρια του Μαχητικού Συλλόγου της Πάτρας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αφήνοντας πολλές ελπίδες για το μέλλον στο να πρωταγωνιστεί και σε διεθνές επίπεδο.

 Η δεύτερη αθλήτρια Καπετανάκη Βαλεντίνα στην κατηγορία των 69 κιλών, στο πρώτο της επίσημο αγώνα δεν τα κατάφερε αφού αντιμετώπισε την φετινή πρωταθλήτρια Ελλάδας στο πρώτο αγώνα πραγματοποιώντας όμως πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ξεκίνημα.

Η χρονιά για τους πυγμάχους των τμημάτων κλείνει με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν με ακόμα περισσότερες νίκες στο ενεργητικό τους, δείχνοντας την σωστή δουλειά που γίνεται αυτά τα δύο χρόνια από την ένταξη του συλλόγου μας και στην Ομοσπονδία της Πυγμαχίας και επίσημα.

Υποστήριξη: SilkTech