Ο Α.Σ. Αστραπή και ο Α.Σ.Έκρηξη στην Κορέα

Τρίτη, Ιούλιος 2, 2019 - 2:50μμ

Την Τρίτη 2/7 αναχωρούν δύο αθλητές των συλλόγων ΑΣ Αστραπή και ΑΣ Έκρηξη, ο Σωτήρης Μιχόπουλος και ο Αλέξης Μιχαλόπουλος μαζί με τον προπονητή Χρήστο Αντωνακοπουλο για την Ιντσεον της Κορέας!

Ο σκοπός του μεγάλου αυτού ταξιδιού είναι η προετοιμασία των αθλητών δίπλα σε καταξιωμένους κορεάτες αθλητές και στην ελίτ ομάδα της γενέτειρας του ταεκβοντό, υπό την καθοδήγηση του Χρήστου Αντωνακοπουλου.

Οι αθλητές θα προπονούνται σχεδόν 8 ώρες καθημερινά με στόχο τη προετοιμασία τους για το πανευρωπαϊκό και το παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου θα είναι μέλη της Εθνικής ομάδας αφού έχουν ήδη κατοχυρώσει τη θέση τους με τις εξής διακρίσεις:

Αλέξης Μιχαλόπουλος:

Χρυσός πρωταθλητής Ελλάδος στους εφήβους 2019

Χρυσός στο πανελλήνιο σχολικών αγώνων

Συμμετοχές και διακρίσεις σε G1 πρωταθλήματα

Σωτήρης Μιχόπουλος:

3η στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων στη Βουδαπέστη το 2017

2 φορές πανελλήνιος πρωταθλητής

4 φορές μέλος της εθνικής ομάδας (2 στη κατηγορία τη των παίδων και 2 στων εφήβων)

Πολλές συμμετοχές και μετάλλια σε G1 πρωταθλήματα

Χρήστος Αντωνακοπουλος:

Προπονητής Α.Σ. Αστραπή

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης Α.Σ. Έκρηξη

Παγκόσμιος και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής.

Ο προπονητής του Α.Σ. Αστραπή εκτός από το να είναι υπεύθυνος της αποστολής στη Κορέα, σκοπεύει να ενισχύσει τις γνώσεις του στο ταεκβοντό και να μεταλαμπαδεύσει αυτές τις γνώσεις την επόμενη χρονιά στους αθλητές των δύο συλλόγων.

Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πέμπτη φορά που θα βρεθεί στη Κορέα για προετοιμασία, ενώ είναι η πρώτη φορά που θα έχει το ρόλο του προπονητή.

Υποστήριξη: SilkTech