Συνεργασία των Μεσογειακών με τον «Ιάσωνα»

Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019 - 11:42μμ

Για την Οργανωτική Επιτροπή των  ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019 αποτελεί σταθερή γραμμή όδευσης η συνεργασία με όλους τους πυλώνες και φορείς του αθλητισμού και του εθελοντισμού των Πατρών. Σε εφαρμογή αυτής της πολιτικής και σε συνέχεια άλλων – ήδη ανακοινωμένων – αντίστοιχων συνεργασιών, έγινε συνάντηση μεταξύ του Τομέα Αθλημάτων και Εγκαταστάσεων της Πάτρα 2019 και του Αθλητικού Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Ρίου «Ιάσων», όπου και τέθηκε το πλαίσιο σύμπλευσης των δύο πλευρών.

Ο Α.Ι.Ο.Ρ. «Ιάσων» θα συμβάλει στην οργάνωση και διεξαγωγή των ΙΙ Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων με την παροχή τεχνογνωσίας, εξοπλισμού και εξειδικευμένου προσωπικού για την διοργάνωση αθλημάτων ανοικτών υδάτων. Από την πλευρά της, η Ο.Ε. Πάτρα 2019, θα κάνει την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση στελεχών του «Ιάσωνα» και θα  προχωρήσει στην αναβάθμιση εκείνων των υποδομών του συλλόγου οι οποίες είναι απαραίτητες στην διεξαγωγή των αγωνισμάτων της και οι οποίες, στην συνέχεια, θα αποδοθούν προς χρήση στους αθλητές του σωματείου.

Υπενθυμίζεται ότι έχουν ήδη ανακοινωθεί συνεργασίες της Ο.Ε. των Μεσογειακών Αγώνων με την Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Πελοποννήσου, τον Ιστιοπλοϊκό όμιλο Πατρών και  το Περιφερειακό Τμήμα Πάτρας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Υποστήριξη: SilkTech