Τα διπλώματα της 92ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας του ΙΟ Πατρών- ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Ιούνιος 26, 2019 - 9:00μμ

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις του, τις απονομές διπλωμάτων στους σπουδαστές της 92ης Σχολής Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας.

Οι σαράντα σπουδαστές της σχολής, με φόντο τον Πατραϊκό κόλπο ντυμένο στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος, απόλαυσαν την μικρή τελετή που διοργάνωσε ο Ι.Ο. Πατρών προς τιμή τους.

Μετά από ένα κύκλο μαθημάτων διάρκειας δύο μηνών και αφού πέρασαν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις, οι νέοι ιστιοπλόοι παρέλαβαν τα διπλώματά τους από τους προπονητές της σχολής και από το Δ.Σ του ομίλου. Η μικρή γιορτή της απονομής ολοκληρώθηκε με μπόλικο κρασί και τους ανάλογους μεζέδες που προσφέρθηκαν στο εστιατόριο του Ομίλου.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών είναι ένα μη κερδοσκοπικό αθλητικό σωματείο που εδώ και 40 χρόνια  διαδίδει και διδάσκει στην πόλη μας το άθλημα της ιστιοπλοΐας. Στις σχολές του περισσότεροι από 2000 συμπολίτες μας έχουν μυηθεί στα μυστικά της ιστιοπλοΐας και της ναυτοσύνης.

Με το άθλημα της ιστιοπλοΐας μπορούν να ασχοληθούν άτομα κάθε ηλικίας μιας και οι σχολές του Ομίλου καλύπτουν όλη την γκάμα ηλικιών. Συγκεκριμένα με την Σχολή Ολυμπιακού Τριγώνου ασχολούνται αθλητές με ηλικίες 6-17 ετών και με την Σχολή Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας άτομα με ηλικία από 17 ετών και άνω.

 

Φωτό από Δημήτρη Χριστοδουλόπουλο

Υποστήριξη: SilkTech