Με επιτυχία το σεμινάριο διαιτητών - κριτών - γραμματείας beach handball

Κυριακή, Ιούνιος 23, 2019 - 12:32μμ

Πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου "Αντώνης Πεπανός" από την επιτροπή beach handball της Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης Ελλάδος σεμινάριο διαιτητών - κριτών – γραμματείας beach handball.

Το σεμινάριο ήταν το πρώτο που πραγματοποιήθηκε ιστορικά στην πόλη της Πάτρας και το 19ο στην Ελλάδα. Ο Ιωάννης Μεϊμαρίδης λέκτορας της παγκόσμιας και της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας beach handball δίδαξε στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου τους κανονισμούς, ενώ παρών ήταν και ο εθνικός παρατηρητής της ομοσπονδίας beach handball, Ιωάννης Βήττας.

Χαιρετισμό και οδηγίες σε σχέση με τους ΙΙ παράκτιους μεσογειακούς αγώνες beach handball που θα γίνουν στην πόλη μας απεύθυνε και ο Γεώργιος Μπεμπέτσος, διευθυντής αθλημάτων και γηπέδων των αγώνων, ενώ παράλληλα είναι και λέκτορας της παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας beach handball.

Θυμίζουμε ιστορικά ότι κατά το παρελθόν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα beach handball που έχουν λάβει μέρος Πατρινές ομάδες, οι μεγαλύτερες επιτυχίες έχουν σημειωθεί στο πρωτάθλημα του 2000 που είχε γίνει στο Ρίο από την ανδρική ομάδα του Casino Rio όπου είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Ελλάδος, ενώ η γυναικεία ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ είχε κατακτήσει την δεύτερη Πανελλήνια θέση.

Υποστήριξη: SilkTech