Τα κατάφερε η ΦΙΛΜΠΑ με το 9ο Patras Motor Show (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019 - 11:59μμ

Η ΦΙΛ.Μ.Π.Α (Φίλοι Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Πάτρας) για 9η συνεχόμενη χρονιά ήταν πιστή στο ραντεβού της με τους λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και διοργάνωσε το 9ο Patras Motor Show.

Συνδιοργανωτής ήταν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν ο Δήμος Πατρών, το Λιμεναρχείο Πατρών και ο Οργανισμός Λιμένα Πάτρας, ενώ η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καθοριστική για την ασφάλεια του Event.

Χρυσός Χορηγός του 9ου Patras Motor Show ήταν η "Καλλέργης Μηχανήματα", ενώ Χορηγός Ονομασίας ήταν η SEAJETS.

Στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2019, το επίκεντρο του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού ήταν στην Πάτρα και το SEAJETS – 9o Patras Motor Show, αφού πάνω από 350 εκθέματα «στοιχήθηκαν» στον Μόλο της Αγ. Νικολάου, όπου οι χιλιάδες επισκέπτες απόλαυσαν.

Το Πρόγραμμα της Έκθεσης ξεκίνησε από νωρίς την Παρασκευή με τους εκθέτες να παίρνουν τις θέσεις τους, στον χώρο και να προετοιμάζουν τα «περίπτερά» τους, ώστε να υποδεχθούν τον επισκέπτες του τριημέρου.

Το Σάββατο το πρωί το σκηνικό ξεκίνησε από νωρίς με τις 35 Ferrari να κοκκινίζουν το SEAJETS - 9ο Patras Motor Show και να κλέβουν τις εντυπώσεις. Η παρουσίαση των περιπτέρων ξεκίνησε στις 19:00, ενώ την σκυτάλη πήρε η LIVE ARENA με πρωτεργάτη τον Πρόεδρο του Ferrari Club "Passione Rossa" Dr Fabio Barone να κάνει τα «εγκαίνια» με μια 458 Italia.

Τυχεροί που συνοδήγησαν ο Χρυσός Χορηγός κ. Αλλέξανδρος Καλλέργης, η χορεύτρια Ελένη Ματζουράνη η οποία κατέβηκε αρκετά ζαλισμένη και ο μόλις 9 χρονών Γιώργος Ντεντόπουλος Πανελλήνιος Πρωταθλητής στα Kart.

Μετά την Αρένα όπου αρκετοί Πατρινοί και ξένοι οδηγοί έκαψαν λάστιχο προς τέρψη των περίπου 6000 θεατών, την διασκέδαση των επισκεπτών ανέλαβε το Πανεπιστήμιο Πατρών με την Χορευτική Ομάδα του Γυμναστηρίου του και ο Αλέξανδρος Ακριβός από τη ράμπα του DJ.

Την Κυριακή το πρωί την παράσταση έκλεψαν και πάλι τα Ferrari με 20 τυχερούς που κληρώθηκαν να κάνουν μια χαλαρή βόλτα από μέλη του Club, ενώ πλήθος κόσμου απολάμβανε τον ήχο.

Το μεσημέρι κύλησε ομαλά αφού το πρόγραμμα είχε ξεκούραση, αλλά δυστυχώς ένα δυνατό μπουρίνι με αέρα δεν άφησε την Εκδήλωση να ολοκληρωθεί.

Επισημαίνουμε πως το SEAJETS – 9o Patras Motor Show ξεπέρασε και τις πιο ευφάνταστες προβλέψεις και από θέμα επισκεψημότητας και από θέμα εκθετών.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές πάνω από 40.000 άτομα επισκέφθηκαν τον χώρο μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, ενώ ανάμεσα στα 350 εκθέματα βρίσκονταν 35 Ferrari, 20 συλλεκτικές και σπάνιες Lancia Integrale, 10 Toyota Celica GTfour, 25 Ford Fiesta, μια συλλεκτική αγωνιστική Lancia S4 και άλλα πολλά.

"Η ΦΙΛΜΠΑ και η Πάτρα έκαναν ένα ακόμη βήμα μπροστά για τον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό και τον Τουρισμό και έδειξαν την φιλοξενία τους. Αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει χωρίς την βοήθεια πολλών ανθρώπων και Υπηρεσιών.

Ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους υπαλλήλους του Δήμου, στην Αντιπεριφέρεια Αχαΐας, στο Λιμεναρχείο, στον ΟΛΠΑ, την Ελληνική Αστυνομία και την Διεύθυνση Τροχαίας, στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό είναι το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε.

Χρυσός Χορηγός Εκδήλωσης :
ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ
Χορηγός Ονομασίας
SEAJETS
ΜΕΓΑΣ Χορηγός Εκδήλωσης :
Shell
ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Χορηγός Εκδήλωσης :
MENO -18

Χορηγοί Εκδήλωσης :
ΚΟΛΟΚΥΘΑΣ Καύσιμα
ASKOUNIS Security
ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ
TSOKOS LINES
MOLOS Cafe", αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΦΙΛΜΠΑ.

Υποστήριξη: SilkTech