Επιτυχίες των Φοινίκων στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων

Τρίτη, Ιούνιος 18, 2019 - 1:34μμ
Ο Γιάννης Μαστρογιάννης με τον προπονητή Γιάννη Ξουρίδα

Με τη κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων στη τελική φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παμπαίδων, ολοκλήρωσε μία εξαιρετική αγωνιστική περίοδο ο πατρινός αθλητής των Φοινίκων Πάτρας, Γιάννης Μαστρογιάννης.

Μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι είναι σε υψηλό επίπεδο και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων – παγκορασίδων που έγινε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος στη Καβάλα.

Στο ατομικό έφτασε μέχρι τον ημιτελικό όπου αντιμετώπισε τον Μηλικούδη Κωνσταντίνο της Φιλίας Ορεστιάδας και ηττήθηκε δύσκολα με 3-1 και έτσι κατέκτησε τη Τρίτη θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Μηλικούδης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στο αγώνισμα του διπλού ο Μαστρογιάννης αγωνίστηκε ζευγάρι με τον Σωτηρόπουλο Δημήτρη από τον Άτλαντα Αγίας Βαρβάρας. Στον ημιτελικό αντιμετώπισαν τους Γιώργος Μαρούλης/Σάββας Βατσακλής (Δόξα Πεύκης) και ηττήθηκαν με 3-2, με αποτέλεσμα να κατακτήσουν το χάλκινο μετάλλιο.

Στο ομαδικό παμπαίδων οι Φοίνικες Πάτρας έφτασαν μέχρι την οκτάδα, που είναι ένα πολύ καλό πλασάρισμα για τη πατρινή ομάδα.

Υποστήριξη: SilkTech