Η γυμναστική έχει μέλλον στην Πάτρα

Τετάρτη, Ιούνιος 19, 2019 - 11:59πμ
Από αριστερά οι Δημήτρης Αθανασόπουλος, Χάρης Κανελλόπουλος, Αγγελος Αλιχός, Παναγιώτης Στάμος, Γιάννης Μπαλάφας και Βασίλης Γεωργιόπουλος με τον προπονητή τους Δημήτρη Κουλή

Πολύ καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν για μία ακόμα φορά οι αθλητές του ΑΓΟ Πάτρας στην τελική φάση Δ΄ Κατηγορίας Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α΄, Γ΄, Δ΄ Περιφέρειας που διεξήχθη στον Κορυδαλλό το διήμερο 8-9 Ιουνίου.

Την έκπληξη έκανε ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο οποίος παρότι έμεινε εκτός προπονήσεων για δύο μήνες λόγω τραυματισμού, πήρε την πρώτη θέση στον πλάγιο ίππο! Ο Γιάννης Μπαλάφας ήταν 14ος στο σύνθετο ατομικό, 3ος στο δίζυγο, 8ος στο έδαφος, 7ος στον πλάγιο ίππο και 7ος στο άλμα.

Ο Παναγιώτης Στάμος 16ος στο σύνθετο ατομικό, ο Αγγελος Αλιχός 19ος στο σύνθετο ατομικό, ο Βασίλης Γεωργιόπουλος 23ος στο σύνθετο ατομικό και 8ος στο δίζυγο, ενώ πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε εκτός συναγωνισμού ο μικρός της παρέας, Χάρης Κανελλόπουλος.

Ο ΑΓΟΠ ευχαριστεί τους χορηγούς Capo Coffee Roasters, Ergoport Union, Frigotec, MORE DESIGN Georgiopoulos και SUPER MARKET Ψιλογιάννη.

Υποστήριξη: SilkTech