Υπέγραψε στην ΑΕΚ η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου

Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2019 - 5:02μμ

Μπορεί η Πατρινή Αλίκη Σπηλιωτοπούλου να ετοιμάζεται αυτή την περίοδο για τις υποχρεώσεις της με την εθνική ομάδα στο beach volley όπου θα έχει συμπαίκτρια φέτος την Μαρία Αποστολάκη, ωστόσο η 24χρονη παίκτρια ταυτόχρονα έκανε μία σημαντική μεταγραφή για το βόλεϊ σάλας, που μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί ως άλμα για την καριέρα της.

Η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου αποκτήθηκε από την ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ που αναμένεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τη νέα σεζόν. Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για την μεταγραφή της Πατρινής παίκτριας έχει ως εξής: "Η ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου που θα ενισχύσει την γυναικεία ομάδα βόλεϊ.

H 24χρονη (06/10/1995) λίμπερο είναι μέλος της εθνικής ομάδας beach volley, ενώ το περασμένο καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με συμπαίκτρια την Πένυ Καραγκούνη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Την Αλίκη Σπηλιωτοπούλου υποδέχθηκαν στα γραφεία της ΑΕΚ ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Λευτέρης Αρχόντης, ο έφορος, κ. Νίκος Παναγιωτίδης, και ο τεχνικός της ομάδας, κ. Μανώλης Αποστολογιωργάκης.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Αλίκη Σπηλιωτοπούλου δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος της ΑΕΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να πετύχουμε το στόχο μας, που φυσικά είναι η άνοδος".

Υποστήριξη: SilkTech