Ο ΝΟΠ εκστρατεύει στην Ιταλία

Δευτέρα, Ιούνιος 17, 2019 - 12:15μμ

Από το πρωί της Κυριακής βρίσκεται η αποστολή του ΝΟΠ στο Lignano Sabiadoro και στις Κατασκηνώσεις Bella Italia όπου για μια ακόμα χρονιά θα πάρει μέρος με πολύ μικρούς αθλητές στο 12ο Φεστιβάλ Πόλο HaBaWaBa 2019.

Ήταν ίσως η πρώτη αποστολή που έφτασε τόσο νωρίς στη reception της τεράστιας κατασκήνωσης. Τα παιδιά έπρεπε να περιμένουν 2-3 ώρες πριν τακτοποιηθούν στα δωμάτια τους και είχαν αρκετό ελεύθερο χρόνο στο πάρκο. Το βράδυ μετά το δείπνο ακολούθησε το Welcome Party στην κεντρική πλατεία της κατασκήνωσης όπου θα συγκεντρωθούν όλες οι αποστολές που θα έχουν φθάσει μέχρι εκείνη την ώρα.

Από τη Δευτέρα (17/06) ξεκινούν τα παιχνίδια. Πρώτη ομάδα που μπαίνει στην μάχη είναι ο ΝΟΠ-Δίας με τους μικρούς (Κ09) στις 08:30 το πρωί.

Μερικά στοιχεία για το 12ο Φεστιβάλ Πόλο HaBaWaBa 2019.
Φέτος συμμετέχουν 134 ομάδες και περισσότεροι από 1.500 μικροί αθλητές, από 10 χώρες (Brazil, Greece, Egypt, France, Monaco, Spain, Switzerland, Turkey, Hungary and Italy). Πρόκειται για την μεγαλύτερη εκδήλωση υδατοσφαίρισης σε παγκόσμιο επίπεδο για παιδιά Κ09 και Κ11, που συνδυάζει τον αθλητισμό, την διασκέδαση και την εκπαίδευση. Για μία εβδομάδα τα παιδιά θα μείνουν στις κατασκηνώσεις μακριά από τους γονείς τους, μαζί με τους συναθλητές τους και τους προπονητές. Οι μικροί αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν νέες αθλητικές εμπειρίες από τους αγώνες, αλλά κυρίως να γνωρίσουν και να ανταλλάξουν ιδέες με συναθλητές τους από άλλες χώρες και να συμμετάσχουν σε πολλές εκπαιδευτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες στον ελεύθερο χρόνο τους.

Υποστήριξη: SilkTech