Για τις θέσεις 5-8 της Α2 ο ΝΟΠ

Κυριακή, Ιούνιος 16, 2019 - 4:30μμ

Το εισιτήριο για τα ημιτελικά των πλέι οφ της Α2 Ανδρών εξασφάλισε ο Νηρέας Γέρακα καθώς επικράτησε με 17-9 του ΝΟ Πατρών και κατέλαβε τη δεύτερη θέση του ομίλου με 7 βαθμούς. Αποχαιρέτησαν και τυπικά την άνοδο οι «δαίμονες» που έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και θα αγωνιστούν για την τελική τους κατάταξη στην Α2.

Πλέον η ομάδα του Κώστα Σπηλιόπουλου έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Παναθηναϊκό που είναι το ακλόνητο φαβορί για την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Από την πλευράς τους οι Πατρινοί θα παίξουν για τις θέσεις 5-8.

Πανιώνιος και Νηρέας Γέρακα θα παίξουν στην Γ’ Φάση του πρωταθλήματος (28-30 Ιουνίου), στους δύο ημιτελικούς (απαιτούνται 2 νίκες) όπου θα αντιμετωπίσουν Ηλυσιακό και Παναθηναϊκό αντίστοιχα, ενώ οι Άρης Θεσσαλονίκης και ΝΟ Πατρών για τις θέσεις 5-8 (1 αγώνας).

Οι νικήτριες ομάδες των Ημιτελικών θα αγωνιστούν (5-7 Ιουλίου) στον τελικό και οι ηττημένες στον μικρό τελικό (θέσεις 3η – 4η), σε έναν αγώνα. Οι 2 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης ανέρχονται στην Α1 Εθνική.

Τα οχτάλεπτα: 4-1, 3-3, 5-2, 5-3

Νηρέας Γέρακα (Κώστας Σπηλιόπουλος): Μελιγκώνης, Τσολακίδης 1, Παπαδόπουλος Γρ. 1, Παπαδόπουλος Π., Μαυρεδάκης, Δανούρδης 2, Γκάτσος 1, Σταθόπουλος, Καρυπίδης, Σπυρόπουλος, Κολυβάς 4, Κυζιώρος 2, Πανής, Λουπάκης 3, Κουλουκτζής 3

ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Περπινιάδης, Πολλάτος, Κανελλόπουλος Β. 5, Ανδρικόπουλος 1, Γκότσης Π. 1, Βικάτος 2, Φιρφιλιώνης, Νεγκίζ

Τελική Βαθμολογία

Πανιώνιος 12

Νηρέας Γέρακα 7

Άρης Θεσσαλονίκης 5

ΝΟ Πατρών 0

(Σ.Σ.: Οι ομάδες μεταφέρουν βαθμούς από την προηγούμενη φάση)

Υποστήριξη: SilkTech