Με ήττα ξεκίνησε ο ΝΟΠ τα μπαράζ της ανόδου

Σάββατο, Ιούνιος 15, 2019 - 6:41μμ

Τη πρώτη του νίκη πέτυχε ο Άρης Θεσσαλονίκης καθώς επικράτησε με 12-7 του ΝΟ Πατρών για την Α’ Φάση των πλέι οφ της Α2 Υδατοσφαίρισης των Ανδρών. Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές ελλείψεις καθώς οι Θεσσαλονικείς αγωνίστηκαν με δώδεκα παίκτες, ενώ οι Πατρινοί με μόλις εννέα.

Η ομάδα του Μανώλη Γούναρη έφτασε τους πέντε βαθμούς συνεχίζοντας τη καταδίωξη του Πανιωνίου, ενώ ο ΝΟΠ παρέμεινε χωρίς βαθμό αλλά έχει πετύχει το στόχο του που ήταν η παραμονή στη κατηγορία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Παπαθεοδώρου και Κανελλόπουλος Β σημείωσαν από πέντε τέρματα.

Τα οχτάλεπτα: 1-2, 4-2, 5-2, 2-1

Άρης Θεσσαλονίκης (Μανώλης Γούναρης): Τσακίρης, Κουνέλας, Χατζηδάκης 3, Παπαθεοδώρου 5, Μουστεράκης 2, Αλιαπούλιος, Μίχας, Γκάρλης, Αρώνης 1, Σολογάνης 1, Σιώπκας, Δούμας

ΝΟ Πατρών (Κώστας Σακαλής): Λιμαράκης, Περπινιάδης, Πολλάτος 2, Κανελλόπουλος Β. 5, Ανδρικόπουλος, Γκότσης Π., Βικάτος, Φιρφιλιώνης, Νεγκίζ.

* Χρόνια είχαμε να δούμε τον ΝΟΠ να παρατάσσεται με 9 (αντί των 15) παίκτες. Αισθητές οι απουσίες των Κωνσταντακόπουλου, Δίπλαρου, Πασσά κ.ά.

Υποστήριξη: SilkTech