Συνεχίζονται τα συγχαρητήρια στον Προμηθέα

Κυριακή, Ιούνιος 9, 2019 - 7:08μμ

Καθημερινά είναι τα συγχαρήτηρια που λαμβάνει ο Προμηθέας για την πρόκρισή του στον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής, η πρώτη επαρχιακή ομάδα που το πετυχαίνει!

Μεταξύ άλλων, έστειλαν και οι:

* Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, μετά την πρόκριση του ΠΡΟΜΗΘΕΑ στους τελικούς της Basket League, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, στους προπονητές, στη διοίκηση, σε όλο το τιμ και στους φιλάθλους του ΠΡΟΜΗΘΕΑ για την ιστορική του πρόκριση, που μας κάνει όλους στην Πάτρα υπερήφανους. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι η πρώτη επαρχιακή ομάδα Μπάσκετ που καταγράφει μια τέτοια μεγάλη επιτυχία, συνεχίζοντας και επεκτείνοντας τη μεγάλη παράδοση που δημιούργησε ο Απόλλωνας στο άθλημα».

* Το ΔΣ του ΝΟΠ εκφράζοντας την χαρά όλων των αθλητών, μελών και φίλων του Ομίλου, συγχαίρει την διοίκηση και την ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα Πάτρας για την μεγάλη πρόκριση στο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 του μπάσκετ. Η επιτυχία της συμμετοχής για πρώτη φορά μιας ομάδας από την Πάτρα στους τελικούς αγώνες όπου θα διεκδικήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδος, αποτελεί μια ξεχωριστή τιμή για τον Προμηθέα και την πόλη μας. Ευχόμαστε ολόψυχα το όνειρο να πραγματοποιηθεί!!!

* Η ΝΕΠ εξέδωσε την εξής ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον Προμηθέα: «Το Δ.Σ. της ΝΕΠ και σύσσωμη η αθλητική «οικογένεια» του Συλλόγου εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για την ιστορική της επιτυχία να προκριθεί στους τελικούς της Α1 Εθνικής. Ο Προμηθέας, ένας Οργανισμός που αποτελεί πρότυπο στον χώρο του μπάσκετ και του αθλητισμού γενικότερα, μας έκανε όλους υπερήφανους για μια ακόμη φορά, αποδεικνύοντας ότι τα όνειρα δεν έχουν ταβάνι!».

* Με αφορμή την συμμετοχή του Προμηθέα Πατρών στους τελικούς του πρωταθλήματος μπάσκετ, η Νο.Δ.Ε. Αχαΐας εκφράζει στους παίκτες, τους προπονητές, τα στελέχη, καθώς και τον πρόεδρο της ομάδας κ. Βαγγέλη Λιόλιο, θερμά συγχαρητήρια μαζί με εγκάρδιες ευχές στην πρόκληση διεκδίκησης του Τίτλου. Η οργάνωση, η μεθοδικότητα και η συστηματική προσπάθεια που γίνονται στην ομάδα δείχνουν τον δρόμο για την επίτευξη στόχων και, αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους μας. Η φίλαθλη Ελλάδα σας θαυμάζει κι εμείς σας καμαρώνουμε! Τα καλύτερα έρχονται.

* Παναχαϊκή Γυμναστική Ενωση: "Συγχαρητήρια σε όλη την αθλητική οικογένεια του «Προμηθέα» που μας κάνει υπερήφανους στην πόλη μας. Του ευχόμαστε και του χρόνου να είναι πρωταθλητές, γιατί για εμάς είναι και τώρα!!!"

Υποστήριξη: SilkTech