Η Γεωργία Μαρινοπούλου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοικτής θαλάσσης

Παρασκευή, Ιούνιος 7, 2019 - 4:27μμ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων που θα διεξαχθεί στον Βόλο στις 8-9 Ιουνίου θα λάβει μέρος η πρωταθλήτρια του ΝΟΠ Γεωργία Μαρινοπούλου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων θα αποτελέσει κριτήριο για τη συγκρότηση της Εθνικής ομάδας, που θα συμμετέχει στους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πάτρα 25-31/8/2019. Η διοργάνωση περιλαμβάνει τα αγωνίσματα των 5000μ. Ανδρών-Γυναικών και το Ομαδικό αγώνισμα 5000μ. Mix, και για τη συκγρότηση της Εθνικής ομάδας θα υπολογισθούν τα αποτελέσματα των 5000μ. του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Επιπλέον δίνεται η δυνατότητα στους κολυμβητές-τριες, εφόσον επιθυμούν, της κατηγορίας Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων, να συμμετέχουν στο αγώνισμα των 5000μ. εκτός συναγωνισμού, προκειμένου να διεκδικήσουν την επιλογή τους για τους Μεσογειακούς Παράκτιους αυτούς αγώνες.

Η μεγάλη γιορτή του αθλήματος, που διοργανώνεται από τον ΝΟΒΑ, σε συνεργασία με τον Δήμο Βόλου, την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την ΚΟΕ αναμένεται να προσελκύει όλα τα βλέμματα, ενώ οι συμμετοχές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 100, με κολυμβητές και κολυμβήτριες από όλη την Ελλάδα να συγκεντρώνονται στον Βόλο.

Οι αγώνες για τα 5000μ στις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών και Παίδων-Κορασίδων του πανελληνίου πρωταθλήματος θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου, ενώ το απόγευμα θα γίνουν και οι σκυτάλες. Την Κυριακή θα γίνουν τα 7500μ Εφήβων - Νεανίδων, τα 10.000 Νέων Ανδρών - Νέων Γυναικών και τα 10.000 Ανδρών - Γυναικών. Μετά το τέλος της αγωνιστικής δράσης κάθε μία από τις δύο ημέρες θα ακολουθήσουν απονομές.

Υποστήριξη: SilkTech