Στην Εθνική ομάδα παίδων ο Βασίλης Τσασερλής του ΝΟΠ

Τρίτη, Ιούνιος 4, 2019 - 7:05μμ

Τον τερματοφύλακα της ομάδας παίδων του ΝΟΠ, Βασίλη Τσασερλή κάλεσε ο ομοσπονδιακός προπονητής Σάκης Πλατανίτης σε νέο καμπ προετοιμασίας της Εθνικής, την Πέμπτη 6/6 στην Αθήνα. μαζί και δύο πρώην συμπαίκτες του στον ΝΟΠ, ο Αλμύρας και ο Μπιτσάκος.

Όπως αναφέρεται στην  πρόσκληση, η προετοιμασία θα είναι δεκαήμερη και ο Βασίλης Τσασερλής (γεννημένος το 2004) είναι ο μοναδικός από τους τέσσερεις αθλητές του ΝΟΠ που έχει μέχρι σήμερα δοκιμάσει ο ομοσπονδιακός προπονητής και κλήθηκε να συμμετάσχει στο τελευταίο στάδιο.

Οι άλλοι τρεις αθλητές του ΝΟΠ, Γ. Γουρδούπης, Απ. Γεωργαράς και Αν. Μπιτσάκος είναι μικρότεροι (γεννημένοι το 2005) και όπως και άλλα παιδιά του ΝΟΠ, θα έχουν την δυνατότητα να συμμετάσχουν και την επόμενη χρονιά με την ομάδα παίδων, αν συνεχίσουν την συστηματική προσπάθεια.

"Μπράβο Βασίλη και μπράβο και στα άλλα παιδιά. Είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα χρόνια θα δούμε πολλούς από εσάς στις εθνικές ομάδες", αναφέρεται σε ανακοίνωση του Ομίλου.

Η ανακοίνωση της ΚΟΕ:
«Νέο καμπ προετοιμασίας στους Παίδες, πραγματοποιείται από την ερχόμενη Πέμπτη (6/6) στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά (18.00).
Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Σάκης Πλατανίτης κάλεσε τους εξής: Δαμίγο, Μυρίλο, Τζεραϊση, Κότσκαρ (ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ), Σιαλμά, Αλμυρά, Τουρκομενή (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ), Βασιλόπουλο, Εγνατιάδη, Δευτεραίο, Μπιτσάκο (ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ), Καστρινάκη (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Αμπαζή, Σφηκάκη, Απατσή (ΝΟ ΧΙΟΥ), Πάτσικα (ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ), Τσασερλή (ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ), Μαθιόπουλο (ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ), Αλυφτήρα (ΠΑΟΚ), Κακλή (ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ), Πρωϊμάκη (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ).

Υποστήριξη: SilkTech