Έπεσε η αυλαία για τις διοργανώσεις της Patras Stratego Team με το τουρνουά Junior64- ΦΩΤΟ

Πέμπτη, Μάιος 30, 2019 - 12:50μμ

Ολοκληρώθηκαν οι διοργανώσεις της Patras Stratego Team για την φετινή σεζόν με το τουρνουά Junior64. Το τουρνουά των ομαδικών αγώνων Δημοτικών Σχολείων, φέτος έλαβε μέρος στο 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών, με την συμμετοχή 20 μαθητών δημοτικού.

Πήραν μέρος συνολικά πέντε ομάδες από το 4ο, 16ο, 49ο και 64οΔημοτικό Σχολείο και αναμετρήθηκαν μεταξύ τους ανά ομάδες των τεσσάρων παικτών σε αγώνες της κατηγορίας duel και σύστημα κληρώσεων Swiss Perfect.

Πριν την έναρξη του τουρνουά stratego, πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός ταχύτητας ολοκλήρωσης puzzle, με τον πρώτο νικητή να είναι ο Μιχελάκης Μάνος του 49ου Δ.Σ. και να κερδίζει μία ΜΑΣΚΟΤ της Patras Stratego Team, τον “marshal LopiX”.

Τα παιδιά έδειξαν συνεργατικότητα και ωραίο συναγωνισμό, αναπτύσσοντας φιλίες με τους αντιπάλους τους από τα άλλα σχολεία.

Η ομάδα που διακρίθηκε για την συνεργατικότητα, την ευγένεια και το ευ αγωνίζεσθαι ήταν οι Αγωνιστές του 64ουΔ.Σ.

Από την άλλη μεριά στο αγωνιστικό σκέλος με τρεις νίκες και μία ισοπαλία την πρώτη θέση κατέκτησε η ομάδα του 49ουΔ.Σ. οι Κατσαρίδες. Ακολούθησαν στη δεύτερη θέση οι 16ο For Ever του 16ου Δ.Σ. και στην τρίτη οι Ανίκητοι του 4ουΔ.Σ. .

Για την οργάνωση του Junior64, συνέβαλαν σημαντικά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 49ου, 4ου, 16ου, 64ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, το café "το Νέον", το βιβλιοπωλείο "Το Δόντι" και το φωτοτυπικό κέντρο "copy25".

Χορηγοί επικοινωνίας είναι το "SUPER B", ο "Wave97.4", το "Τέταρτο", η "Match Αχαΐας", το "Tempo24.gr", η "VPRESS", ο "imerisios.gr", ο "dytikosaxonas.gr", τα "DytikaNea.gr" και το "happyweek.gr".

«Η Patras Stratego Team ευχαριστεί τα παιδιά για την συμμετοχή τους και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων 49ου, 4ου, 16ου & 64ουπου με την υποστήριξή τους βοηθούν να διαδοθεί το Stratego στα νέα παιδιά και στα σχολεία».

Αναλυτικά η κατάταξη:

1. Κατσαρίδες(49ο Δ.Σ.)

(Γεωργιόπουλος Ιωάννης, Καρασούλος Θοδωρής, Καρασούλου Αργυρώ, Μιχελάκης Μάνος)

2. 16ο For Ever(16ο Δ.Σ.)

(Αναλυτής Γεράσιμος, Δημόπουλος Γιάννης, Κολώνιας Παντελής, Τσιακμάκης Νικόλας)

3. Ανίκητοι(4ο Δ.Σ.)

(Ματθαίος Άγγελος, Παπασωτηρακόπουλος Θάνος, Στόγιος Βαγγέλης, Χρονοπούλου Ιώμη)

4. TTV gamers(64ο Δ.Σ.)

(Ζωγάς Στρατής, Κόγκας Γιάννης, Λιβαδάς Ανδρέας)

5. Αγωνιστές(64ο Δ.Σ.)

(Γιαννούλη Ευανθία, Λαζανάς Άκης, Κατοχιανός Βασίλης, Χριστοπούλου Όλγα)

Στην κατηγορία του puzzle αγωνίστηκε και ο μαθητής Α’ Δημοτικού του 16ουΔ.Σ., Κόκκος Κωνσταντίνος με πολύ καλή επίδοση χρόνου.

Αγωνιστικά η χρονιά για την Patras Stratego Team θα συνεχιστεί μακριά από την πόλη μας, όπου παίκτες της ομάδας θα λάβουν μέρος σε τουρνουά που θα διοργανωθούν εντός καλοκαιριού, κυρίως στην Αθήνα. Στόχος πλέον είναι η προετοιμασία για την εκπροσώπηση της χώρας μας στο επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που θα διοργανωθεί τέλη Αυγούστου στο Sheffield στης Αγγλίας.

Υποστήριξη: SilkTech