Ο Γιάννης Μπαρδάκης και η επιτυχία της Γαλήνης

Τρίτη, Μάιος 21, 2019 - 8:05μμ

Μεγάλη επιτυχία για την Γαλήνη που μετά από ένα μικρό θρίλερ στους τελικούς των πλέι οφ της Α2 ΕΣΚΑ-Η πέτυχε την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία, την Α1 ΕΣΚΑ-Η.

Η Γαλήνη νίκησε την Ανδραβίδα στο «Αέθλειον» με 79-70, έκανε το 3-1 στην σειρά των τελικών των πλέι-οφ της Α2 ΕΣΚΑ-Η και ανεβαίνει στην Α1 Κατηγορία ως 2η μετά την πρωταθλήτρια Σφήκα. Ήταν 2η άλλωστε και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η Γαλήνη είχε το υπέρ της 2-0 από την κανονική διάρκεια η Ανδραβίδα μείωσε στην Πάτρα 2-1, αλλά η Γαλήνη πήρε την άνοδο κάνοντας το 3-1 στην Ανδραβίδα!

Την ομάδα αποτελούν οι: Αδαμόπουλος, Ζάγγος, Μπαρδάκης, Μάγκος, Κανταρτζόπουλος, Φρούντας, Τσιγάρας, Βαλκανάς, Γιαννακόπουλος, Αγγελακόπουλος, Αναστασίου, Κωστόπουλος.

Για το τι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία, μίλησε ο Γιάννης Μπαρδάκης, ο μαέστρος της ομάδας.

Στα 23 του χρόνια ο πλέι μέικερ της ομάδας (καλός αμυντικός και οργανωτής), κι αφού έκανε ένα μικρό πέρασμα από την αθλητική δημοσιογραφία, πριν τον κερδίσει ο τομέας των πωλήσεων, μίλησε για τη χρονιά που πέρασε.

«Πρόκειται για μια τεράστια επιτυχία της Γαλήνης. Δουλέψαμε πολύ σκληρά όλη την χρονιά για να φτάσουμε εδώ σήμερα, βλέπαμε κάθε ματς σαν τελικό, με σοβαρότητα. Καθοριστικός παράγων για την άνοδο θεωρώ πως ήταν η ομαδικότητα και η πειθαρχία που είχαμε από την αρχή των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η φιλοσοφία του προπονητή μας Κώστα Γιαννόπουλου έδεσε γάντι με μας τους παίχτες και έτσι φτάσαμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα!».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech