Αλεξόπουλος: Η Πάτρα έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα

Σάββατο, Μάιος 11, 2019 - 2:48μμ

Στην τελετή λήξης του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ιστιοπλοΐας κλάσης J/24 της Πάτρας που πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Αχαΐας, παρευρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Γρηγόρης Αλεξόπουλος.

Στον κ. Αλεξόπουλο απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα από τους διοργανωτές για τη διαχρονική υποστήριξή του σε τέτοιες μεγάλες συναντήσεις που φέρνουν την Πάτρα στο προσκήνιο και συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την προβολή της δυνατότητάς της να αποτελέσει σημείο αναφοράς μεγάλων γεγονότων.

Αφού συνεχάρη τους διοργανωτές για την άψογη προετοιμασία και διεξαγωγή του πρωταθλήματος, ο κ. Αλεξόπουλος αναφέρθηκε στη σημασία της φιλοξενίας από την πόλη αγώνων με πανευρωπαϊκή και παγκόσμια εμβέλεια.

«Η Πάτρα έχει όλα τα εχέγγυα να πρωταγωνιστήσει στον τομέα της διοργάνωσης και φιλοξενίας μεγάλων αθλητικών γεγονότων. Έχει το έμψυχο δυναμικό, έχει την τεχνογνωσία, έχει τη θέληση. Σε ό,τι αφορά μάλιστα τα θαλάσσια αθλήματα έχει και ένα εξαιρετικό παραθαλάσσιο μέτωπο. Αυτό που οφείλει ένας δήμος και αυτό για το οποίο δεσμεύομαι προσωπικά, είναι να σταθεί δίπλα στους ανθρώπους που παράγουν αποτελέσματα όπως αυτό του J/24.

Σε ανθρώπους όπως οι παράγοντες, τα μέλη και οι αθλητές του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου της Πάτρας για τους οποίους είμαστε όλοι υπερήφανοι. Να σχεδιάσει μαζί τους, να ακούσει τις ανάγκες και τις προτάσεις τους, να σταθεί αρωγός όχι μόνο στα λόγια αλλά και στα έργα και βεβαίως να εντάξει αυτές τις διοργανώσεις σε ένα γενικό πλάνο, σε ένα σχέδιο που θα υπηρετεί το αφήγημα της πόλης ως κέντρου μεγάλων αθλητικών γεγονότων και ως προορισμού του αθλητικού τουρισμού».

 

Υποστήριξη: SilkTech