Ο Ιάσων Ρίου τίμησε τον Τάκη Πετρόπουλο

Παρασκευή, Μάιος 10, 2019 - 12:33μμ

Κατά τη διάρκεια της Ημερίδας που πραγματοποιήθηκε από τον ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ τις 20 Απριλίου, το ΔΣ του Ομίλου επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη στον κ. Τάκη Πετρόπουλο, Σύμβουλο Αθλητισμού του Δημάρχου Πατρέων, Πρόεδρο του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων.

Συγκεκριμένα στην ημερίδα ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ιστιοπλοϊκού ομίλου, η οποία πραγματοποιήθηκε τις 17 Μαρτίου 2019, να ανακηρυχθεί ο Τάκης Πετρόπουλος ΕΠΙΤΙΜΟ ΜΕΛΟΣ του ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ μετά από σχετική πρόταση της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Laser 4,7 του 2018. Με την ανακήρυξη του Τάκη Πετρόπουλου σε επίτιμο μέλος του Ομίλου μας θέλουμε να τιμήσουμε τον ίδιο, για τις ατελείωτες ώρες που αφιέρωσε κατά τη διάρκεια της επίπονης προετοιμασίας του αγώνα και μέσα από το πρόσωπο του να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τη Δημοτική Αρχή για τη συμβολή της στην ανάπτυξη της Ιστιοπλοΐας στην πόλη μας.

Κατά την ομιλία του ο κ. Τάκης Πετρόπουλος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τα μέλη του Ομίλου, χαρακτηρίζοντας την τιμή που του αποδόθηκε ως τη μεγαλύτερη που του έγινε ποτέ, μαζί με την τιμής ένεκεν ανακήρυξη του ως πρώτου μεταπτυχιακού φοιτητή του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επίσης ο κ. Τάκης Πετρόπουλος ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της αδειοδότησης γλίστρας ναυταθλητικών σκαφών και ΑΜΕΑ στην πλαζ που είναι διαχρονικό αίτημα της ναυταθλητικής κοινότητας και τη δρομολόγηση των διαδικασιών κατασκευής της, που θα αναβαθμίσει την Πλαζ σε σύγχρονο ναυταθλητκό κέντρο.

Υποστήριξη: SilkTech