Συνεχίστηκε το θέαμα στον Πατραϊκό - Προελαύνουν τα Ελληνικά πληρώματα στο Πανευρωπαϊκό

Πέμπτη, Μάιος 9, 2019 - 8:31μμ

Η τρίτη μέρα των αγώνων πήγε πολύ καλά αγωνιστικά έχοντας πραγματοποιηθεί 9 μέχρι στιγμής κούρσες στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας J/24.

Σήμερα επικράτησαν οι ίδιες συνθήκες με χθες όπου ακριβώς με τηλεοπτική ακρίβεια ξεκινούσαν οι κούρσες, σχετικά κοντά στην ακτή, αμφιθεατρικά και με δυνατότητα να παρακολουθήσει κάποιος από τη στεριά ή από τα καφέ της ακτογραμμής.

Δεν είναι συχνό ακόμη και σε μεγάλους αγώνες, όλες οι ιστιοδρομίες να γίνονται στην ώρα τους και με πολύ καλές καιρικές συνθήκες, πράγμα που έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από τους ξένους και μάλιστα ορισμένοι έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να έλθουν για προετοιμασία και προπονήσεις στην πόλη μας.

Ο στίβος δικαίωσε τους διοργανωτές και αποζημίωσε τους συμμετέχοντες αφού είχαν συνθήκες ιδανικές για αγώνες και πίσω τους μια ζωντανή πόλη.

Αγωνιστικά σήμερα, ήταν η μέρα του ελληνικού σκάφους J-mania με τιμονιέρη τον Παναγιώτη Καμπουρίδη, (ένα ακόμα μεγάλο όνομα της ελληνικής Ιστιοπλοΐας, γνωστό από τα 49ier και από τα σκάφη ανοικτής θαλάσσης) που με 2 πρωτιές ψαλίδισε την διαφορά και παίζει αύριο στην τελευταία κούρσα την θέση του στην 3άδα μαζί με τα επίσης ελληνικά πληρώματα ΕΥΝΙΚΗ 2η θέση και Ελληνική Αστυνομία 3η θέση.

Το Ιταλικό σκάφος φαίνεται να έχει πλέον σιγουρέψει την 1η θέση αφού δύσκολα θα την χάσει, ενώ η μάχη μεταξύ των 3ων ελληνικών σκαφών και του γερμανικού junks, για τις θέσεις από 2 έως και 5 με πολύ μικρή διαφορά ο ένας από τον άλλον θα είναι σκληρή και θα εξαρτηθεί από λεπτομερείς.

Τα αποτελέσματα

Υποστήριξη: SilkTech