Διάσταση απόψεων Δρόσου - Μετόχων στην Παναχαϊκή * Άνοιξε μέτωπο

Πέμπτη, Μάιος 9, 2019 - 8:06μμ

Για τις εξελίξεις στην Παναχαϊκή και την πορεία του μέσα σε αυτήν τους μήνες που προηγήθηκαν μίλησε ο Δημήτρης Δρόσος με δήλωσή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook. Εν αναμονή της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ αλλά και των εξελίξεων με την αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων, ο Β’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ έβγαλε στην επιφάνεια την διάσταση απόψεων που έχει με τους μετόχους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι τον θέλουν εκτός ομάδας.

Διαβάστε την τοποθέτηση-ποταμό του:

«Σκόρπιες Σκέψεις ακούγοντας , διαβάζοντάς και μαθαίνοντας

....2 μήνες πίσω από 120 -125 =240-250 + Ιανουάριος +Φεβρουάριος +Μεταγραφές , γραφεία, κλπ + Μάρτιος άλλα 440-450 ...Σύνολο 700 plus..- 165 Drosos( χαχαχαχαχα αυτό να προταθεί παρακαλώ για το ανέκδοτο της χρονιάς ) = Τα υπόλοιπα ...535 plus .... μάλλον τα πλήρωσε ο φίλος μου ο Καλαθάς , Ο Σεΐχης η Μαρία η Πενταγιωτισσα η Ο ..."χορηγός" με τους Μετόχους - Αμέτοχους !

Άραγε ποιος έχει συμφέρον να ... κάνει ξαφνικά εκπτώσεις στο ποσό που έβαλα? και γιατί ?

Ψάχνω Ψάχνω αναλυτικά ποιος έδωσε τι για να αποδώσω τις ...μετοχές που του αναλογούν, άλλα στα μαθηματικά ήμουν πάντα αδύνατος και πάντα μπερδευόμουν οπότε σαν λύση είπα , να κάνω εντατικά ,ταχύρυθμα έως ου του ο Υπουργός , περάσει την ....Αναδιάρθρωση και Σιγουρευτούν τα 800 , πριν κάνω καμιά δήλωση η βγω μπροστά και γίνει κανένα λάθος στα νούμερα ...η δεν περάσει η τροπολογία και ξεφτιλιστώ, όποτε ανάλογα μετά εκ τού ασφαλούς αποφασίζω.

Αν δεν περάσει του αναγνωρίζω όχι 500 αλλά ένα 1.000.000 αν θέλει , του δίνω όλες τις μετοχές Δεμένες με ροζ φιόγκο και αφήνω τον Χαζό -Χορηγό να βγάλει πάλι το φίδι από την τρυπά ,έτσι η αλλιώς κάτι θα κάνει , θα δώσει πάλι κάποιο κομμάτι της εταιρείας τού , θα δανειστεί , θα βρει συμπαίκτες , χορηγούς ..πρόβλημα του !

Εμείς θα είμαστε εκεί να τον βρίζουμε αν δεν τα καταφέρει και να τον ....ανεχτούμε αν τα καταφέρει ψάχνοντας πάντα ...τον "Σοβαρό Επενδυτή ".

Τι διάολο Δεν θα χάσει κάποτε ? Εμείς εκεί θα είμαστε !

Αν περάσει Όμως η Ευλογημένη η Τροπολογία τα ...μαθηματικά αλλάζουν ...παίρνουμε το 165 , κάτι θα βρούμε και αυτά να τα βάλουμε Υπό αίρεση να μην τον έχουμε στα πόδια μας και αν γίνετε να ...μην του δώσουμε και τίποτα ακόμα καλύτερα .

Τώρα το πως πληρώθηκαν συμβόλαια , τιμολόγια και μισθοί που οι αποδείξεις είναι ΣΤΗΝ ΠΑΕ , άλλα εμείς δεν δώσαμε ούτε ευρώ το δικαιολογούμε αργότερα ..κάτι θα βρούμε .

Εδώ είπαμε 165 και κάποιοι ..μας πίστεψαν, στην λογιστική απογραφή θα κολλήσουμε.

Είναι γνωστό εις πάσης ...ότι και να λέμε εμείς οι άλλοι ακούνε και καταλαβαίνουν οτι θέλουν αυτοί !

Άλλωστε Τι να τον κάνουμε τώρα ? Χρέη πλήρωσε , Φάκελο έφτιαξε ,μεταγραφές έκανε ,τα 800 τα εξασφάλισε , το τρέξιμο το έκανε όταν δεν υπήρχε αρχή και τέλος , το ρίσκο το πήρε , Οτι έβαλε έβαλε και να πάει στην ευχή της Παναγίας !

Μακρυά και αγαπημένοι .

Θα δούμε τι θα κάνουμε στο κάτω κάτω της γραφής έχουμε ψάξει μόνο σε Ασία, Αφρική και Αυστραλία...Η Ευρώπη και η Αμερική είναι Γεμάτοι ...επενδύτες και εμείς τώρα μόλις αρχίσαμε να ψάχνουμε προς τα εκεί !

Ουρά κάνουν για να ...επενδύσουν αν μπορεί ο "χορηγός"να βρει κάποιους χωρίς τα 800 καβατζα δεν θα βρούμε εμείς με τα 800 ???

Πληροφορία χωρίς Χρέωση , Κάποιος που λέγετε Δροσος χωρίς να είναι ...ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ , ΜΕΤΟΧΟΣ , ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ , ΔΙΑΦΗΜΗΖΟΜΕΝΟΣ Η ΧΟΡΗΓΟΣ της ΠΑΝΑΧΑΙΚΗΣ , όταν είδε οτι κινδυνεύει μια προσπάθεια 3 χρόνων και η αγαπημένη τού ομάδα , πούλησε μετοχές της εταιρείας του ,έτρεξε ,ρίσκαρε και βρήκε ανθρώπους και εταιρείες να εξασφάλισή την ομάδα της πόλης του και των παιδικών τον χρόνων όταν κάνεις δεν μπορούσε να κάνει τίποτα και όλα ήταν στον αέρα και μόλις 2 πόντους από την Γραμμή υποβιβασμού και την απόλυτη καταστροφή.

Αυτό που ήθελε και θέλει είναι να δει την ομάδα τού στη Α ΕΘΝΙΚΗ , ΜΌΝΟ ΑΥΤΌ.

Όλα τα αλλά ...είναι για άλλους ! Όχι για αυτόν ! Έτσι ήταν έτσι θα είναι για πάντα.

Αυτός συνηθίζει να λέει για όλους οτι κάνουν 10 όταν κάνουν 1 έστω και αν αυτοί λένε ότι έκανε 1 όταν κάνει 10.

Τέτοια είναι η φτιαξιά του..Δεν θα αλλάξει τώρα.

Είναι άλλο να λες οτι έχεις αρχές και άλλο να έχεις στη πραγματικότητα !

Άλλο να σε λένε Σοβαρό και άλλο να είσαι !

ΥΓ Αν Βάλεις μια Μαϊμού να διαλέξει μεταξύ ενός Διαμαντιού και μιας Μπανάνας ,ΠΑΝΤΑ -όσες φορές και να της ζητήσεις να το επαναλάβει- θα διαλέγει την ...ΜΠΑΝΑΝΑ.

Δεν έχει την ικανότητα να καταλάβει πόσο αξίζει ένα διαμάντι και το απορρίπτει .

Το διαμάντι δεν παίρνει την απόρριψη προσωπικά άλλα ούτε προσπαθεί να μοιάσει με μπανάνα για να αρέσει στις μαϊμούδες !

Υ.Γ2 Δεν απευθύνομαι στο σύνολο των μετόχων πού είναι μαζί μου στην διοίκηση που είχαμε ...άλλα σε αυτούς που ...Ψάχνουν προωθούν ίδια σενάρια με το παρελθόν έστω και αν δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι».

Υποστήριξη: SilkTech