Μηδενίστηκε ο Παναθηναϊκός- Στα «χαρτιά» την παραμονή η Κύμη

Τετάρτη, Μάιος 8, 2019 - 7:05μμ

Ο Παναθηναϊκός έκανε πράξη την απόφασή του να μην αγωνιστεί κόντρα στην Κύμη και έτσι οι διαιτητές έκλεισαν το φύλλο αγώνα, μηδενίζοντας τους πράσινους για το συγκεκριμένο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το ματς στα χαρτιά.

Βόμβα: Δεν κατεβαίνει o Παναθηναϊκός με την Κύμη, αποσύρεται από το πρωτάθλημα!

Παναθηναϊκός  – Κύμη 0-20! Αυτό είναι το αποτέλεσμα του αγώνα στο ΟΑΚΑ, μετά την οριστική απόφαση του Τριφυλλιού να μην αγωνιστεί στο ματς και τους διαιτητές να κλείνουν το φύλλο αγώνα.

Περιμένοντας τον απαραίτητο χρόνο και αφού οι «πράσινοι» δεν εμφανίστηκαν στο παρκέ, οι τρεις ρέφερι του παιχνιδιού, κατοχύρωσαν τον αγώνα υπέρ της Κύμης, η οποία με αυτό το αποτέλεσμα παραμένει και μαθηματικά στην κατηγορία, εις βάρος του Λαυρίου.

Είναι δεδομένο πάντως ότι και η ομάδα της Λαυρεωτικής θα αντιδράσεις για το γεγονός, ενώ γενικότερα αναμένονται ραγδαίες εξελίξεις για το ελληνικό μπάσκετ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός αναμένεται να τιμωρηθεί και με -6 βαθμούς, χάνοντας έτσι την πρώτη θέση από την ΑΕΚ, σε περίπτωση νίκης της αυτή την ώρα, στην έδρα του Κολοσσού Ρόδου.

Υποστήριξη: SilkTech