Νίκησε και ελπίζει η ΝΕΠ- Οργή Χάρη Τσιμάρα

Σάββατο, Μάιος 4, 2019 - 9:38μμ

Η ΝΕ Πατρών έμεινε ζωντανή στη μάχη της παραμονής στην Α1 Γυναικών, νικώντας τον ΝΟ Λάρισας με 12-11 στην Πάτρα, μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι με αποβολές και όλα θα ξεκαθαριστούν στον τρίτο αγώνα στη Λάρισα.

Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο, με την ΝΕΠ να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα στο πρώτο οκτάλεπτο (5-3), το οποίο διατήρησε μέχρι την έναρξη της τελευταίας περιόδου (10-8).

Ο ΝΟ Λάρισας μείωσε σε 12-11, 0.38 πριν τη λήξη του αγώνα, χωρίς ωστόσο να καταφέρνει κάτι παραπάνω και αυτό ήταν το τελικό σκορ υπέρ της ομάδας του Δημήτρη Μπιτσάκου.

Με τη νίκη αυτή, η σειρά βρίσκεται στο 1-1 και πλέον θα καθοριστεί ποιά ομάδα θα υποβιβαστεί, στον τρίτο αγώνα των δύο ομάδων, την Κυριακή (5/5).

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: «Στο 3:38 της 4ης περιόδου απεβλήθη με κόκκινη κάρτα ο έφορος της ΝΕΠ, κ. Σινεμόγλου για διαμαρτυρία. Μετά τη λήξη του αγώνα, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια του ΝΟΛ, Κούμπρα Κους, γιατί κατευθύνθηκε απειλητικά προς τον πάγκο της ΝΕΠ, προκαλώντας τις αντίπαλες παίκτριες και την κερκίδα. Αμέσως μετά, για τον ίδιο λόγο, απεβλήθη με κόκκινη κάρτα η παίκτρια της ΝΕΠ, Χρυσανθοπούλου Νικολίτσα».

Τα οκτάλεπτα: 5-3 , 3-3 , 2-2 , 2-3

ΝΕ Πατρών (Δημήτρης Μπιτσάκος): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 1, Σινεμόγλου, Ρακιντζή, Τσιμάρα Ευφ., Τσιμάρα Ευδ., Πετάση 1, Μιχαηλίδου 4, Μόρκγαν, Μπιτσάκου 2, Μανέτα, Λυκοθανάση 4 , Χρυσανθοπούλου, Γεωργίου, Ζαφειράκη

ΝΟ Λάρισας (Σπύρος Τσιάρας): Γούλα, Τουλουμτζίδου 1, Χασιώτη 1, Μπαλάτσα Μ. 1, Μπαλάτσα Ν. 1, Τοκίνι, Κούμπρα 3, Τσιγαρίδα 4, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα

Οργή Χάρη Τσιμάρα για Λάρισα και διαιτησία

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο πρώην αθλητής της ΝΕΠ, πρώην διοικητικό στέλεχος και πατέρας αθλήτριας, Χάρης Τσιμάρας σε ανάρτησή του ανέφερε:

«Φίλοι μας

Μαύρη ημέρα σήμερα στη Πάτρα !!!! Μαύρη σελίδα έγραφε η ιστορία του πόλο για ακόμα μια φορά στο σημερινό αγώνα .

Ξεκίνησε ο αγώνας με τραγικά σφυρίγματα και αποβολές εις βάρος της Πάτρας .

Η τερματοφύλακα της Λάρισας στη συνέχεια έκανε χειρονομία μπροστά σε 1000 φιλάθλους και οι διαιτητές έκαναν μόνο συστάσεις .

Ας με διαψεύσει ο παρατηρητής του αγώνα .

Η ίδια παίκτρια πάλι στο τέλος του αγώνα έκανε χειρονομία στους φιλάθλους και δείχνοντας τα γεννητικά της όργανα (μάλλον θα νόμιζε ότι ήταν όμορφα) και προκαλούσε τους φιλάθλους με ειρωνικά χαμόγελα . Αυτή είναι η παιδεία των παιδιών μας και της νέας γενιάς .

Ο κος Κουρτίδης , ήταν τραγικός ειδικά στο τελευταίο λεπτό που δεν έδωσε αποβολή στην επίθεση για τη Πάτρα και ανύπαρκτη αποβολή στην επίθεση στη Λάρισα

Προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε και δυστυχώς μόνο η Κα Δασκαλοπούλου κράτησε κάπως τις ισορροπίες .

Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί όλο αυτό το σκηνικό και τι θα κερδίσουν με το μείνουν στη κατηγορία με τέτοιο τρόπο .

Δυστυχώς ζούμε σε μια ζούγκλα με ανθρωποφάγους .

Άλλο ένα τραγικό παράδειγμα αθλητικής παιδείας και η ιστορία συνεχίζεται . Σε τι περιβάλλον μεγαλώνουμε τα παιδιά μας ;;;;;;;;

Δυστυχώς προσωπικά λυπάμαι που ασχολήθηκα και αγάπησα τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου αυτό το άθλημα

Ελπίζω να έχει ο κύριος αυτός την ανάλογη συμπεριφορά και αντιμετώπιση από την ομοσπονδία Και από τον παρατηρητή!!!!!

Ελπίζω να είναι όλοι δίκαιοι στον αυριανό αγώνα .

Η χώρα καταρρέει .....και οι άνθρωποι μαζί της

Λυπάμαι .....

Καλή επιστροφή σας Ευχόμαστε ....

ΧΤ».

Υποστήριξη: SilkTech