Πολλοί Πατρινοί στην "6η Ανάβαση Ζακύνθου"

Πέμπτη, Μάιος 2, 2019 - 11:59πμ

Η Αυτοκινητιστική Λέσχη Ζακύνθου μετά από έγκριση της ΟΜΑΕ διοργανώνει την 6η ΑΝΑΒΑΣΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ η οποία θα διεξαχθεί 4 και 5 Μαΐου σε διαδρομή μήκους 2,5 χλμ και σε Τμήμα της Ε.Ο. Κατασταρίου – Βολιμών.

Ανάμεσα στα 30 ονόματα του Πίνακα Συμμετοχών φιγουράρουν και αυτά 6 Πατρινών, όλοι τους διεκδικούν με αξιώσεις βάθρα στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Με το Νο 2 στις πόρτες ο Παναγιώτης Δεκής (ΑΛΕΖ) με Peugeot 106 θα επιδιώξει να πάρει και την πρωτιά στην Ν2, αλλά και άτυπα να κάνει χρόνο αντίστοιχο μεγαλύτερων κατηγοριών.

Με το νούμερο 3 στις πόρτες ο Διονύσης Καλούδης (ΦΙΛΜΠΑ) με το εντελώς ανανεωμένο και πολύ πιο δυνατό Peugeot 205 MAXI θα μεταπηδήσει από την Ε10 στην κλάση FSA2L ώστε να έχει περισσότερο ανταγωνισμό, αφού θέλει να κοιτάξει στα μάτια πιο δυνατά αυτοκίνητα.

Με το νούμερο 10, ο Βασίλης Ντέρμας (ΑΟΠ) θα συμμετάσχει με το άσπρο μπλε Peugeot 106 στην κλάση FSA2L. Ο Βασίλης είναι γρήγορο τιμόνι και το αμάξι έχει αξιώσεις ίσως και για το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Με το νούμερο 18 ο Θανάσης Τζούνης (ΦΙΛΜΠΑ) επανέρχεται στην ενεργό δράση μετά από μικρή απουσία με το Toyota Starlet να είναι ανανεωμένο μηχανικά, με ένα ατμοσφαιρικό Honda S2000 μοτέρ. Ο Θανάσης Τζούνης μοναδικό στόχο έχει να κάψει αρκετά λάστιχα.

Με το νούμερο 19 επανέρχεται στην ενεργό δράση και ο Όμηρος Στρουσόπουλος (ΦΙΛΜΠΑ) με το πανέμορφο, μοναδικό και συλλεκτικό κατακόκκινο Renault 5. Ο Τριπολιτσιώτης οδηγός, έχει να οδηγήσει καιρό και θέλει να το ευχαριστηθεί, έχοντας και στο πίσω μέρος του μυαλού του, το βάθρο.

Τέλος με το νούμερο 21 ο Χριστόφορος Γερολυμάτος (ΦΙΛΜΠΑ) με το «πρησμένο» Toyota Starlet του, θέλει να κάνει αγώνες, ώστε να απολαύσει το αυτοκίνητό του και παράλληλα να εξοικειωθεί μαζί του, αφού έχει κάνει λίγα αγωνιστικά χιλιόμετρα με το νέο set up.

Ο Σάκης Καλούδης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που είναι δίπλα του: Κρεοπωλείο "Το Χωριό», Κολοκυθάς GAS, Κόλλιας Μεταφορική, Καλλέργης Μηχανήματα, Ντέρμας Racing, Θεοχάρης Paint, Παπαλεξόπουλος powercool, ΦΙΛΜΠΑ Team, Automotopatras, Rallyshop.gr.

Υποστήριξη: SilkTech