Παγκόσμιο ενδιαφέρον των Ιστιοπλόων για το Ευρωπαϊκό J/24 της Πάτρας

Σάββατο, Απρίλιος 27, 2019 - 2:31μμ

Λιγότερο από δέκα ημέρες έμειναν πριν από την πρώτη επίσημη κούρσα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Τάξεως J/24, που διοργανώνεται από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο της Πάτρας, σε συνεργασία με την Ελληνική και Διεθνή Κατηγορία J/24 και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, στην Πάτρα από 4 έως 10 Μαΐου. Η νέα μεγάλη διοργάνωση που έρχεται στην πόλη μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων των φίλων του αθλήματος ανά τον κόσμο.

Οι αναφορές των ξένων ιστοσελίδων Ιστιοπλοΐας:

Περίπου 175 ναυτικοί και τριάντα πέντε πλήρωμα από όλη την Ευρώπη έχουν ήδη φθάσει ή αναμένεται να φτάσουν στην πόλη της Πάτρας, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας. Η Πάτρα είναι γνωστή για το ετήσιο καρναβάλι της και περιβάλλεται από μερικούς από τους πιο θαυμάσιους, γνωστούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας.

Οι προετοιμασίες είναι καλά στο δρόμο, με τους επίσημους αγώνες να ξεκινούν στις 7 Μαΐου. Πριν από αυτό, οι μετρήσεις, η εγγραφή και η κούρσα θα πραγματοποιηθούν από τις 4 έως τις 6 Μαΐου 2019.

Όλα τα σκάφη θα αγκυροβοληθούν στην προβλήτα του Αγίου Νικολάου στο παλιό βόρειο λιμάνι της πόλης. Οι αγώνες θα διεξαχθούν λίγο έξω από το λιμάνι, παρέχοντας στους θεατές τη δυνατότητα να παρατηρήσουν μια υπέροχη θέα σε όλους τους αγώνες του J/24 γύρω από την πορεία.

Εκτός από την ιστιοπλοΐα, ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος της Πάτρας έχει σχεδιάσει ένα συναρπαστικό πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων για όλους τους συμμετέχοντες.

Μετά από ένα πολύ επιτυχημένο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα J/24 στην Ιταλία με ενενήντα συμμετέχοντες, η πόλη της Πάτρας είναι έτοιμη να φιλοξενήσει ένα άλλο συναρπαστικό γεγονός για τη μεγαλύτερη κατηγορία καγιάκ στον κόσμο. Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα J/24 είναι ανοικτό σε όλους. και οι εγγραφές της τελευταίας στιγμής είναι ευπρόσδεκτες! Έχουμε στη διάθεσή μας μερικά ακόμα σκάφη J/24 για αυτά τα πληρώματα τελευταίας στιγμής που θα ήθελαν να συμμετάσχουν».

Υποστήριξη: SilkTech