Σαν να μην πέρασε μια μέρα για τη σκυτάλη της Παναχαϊκής!

Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019 - 9:01πμ

Συνέβη στους 4ους αγώνες "Αλέκα Σιούλη" που έγιναν τη Μεγάλη Τετάρτη στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, για να τιμηθεί η μνήμη της αξέχαστης προπονήτριας της Παναχαϊκής.

Τέσσερις αθλητές της Παναχαϊκής πήραν μέρος στους αγώνες και φωτογραφήθηκαν ακριβώς όπως και το 2003, όταν είχαν κατακτήσει πανελλήνιο μετάλλιο!

Πέρασαν λοιπόν 16 χρόνια από το καλοκαίρι του 2003, όταν στα Γιάννενα διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων Α'. Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ80μ. της Παναχαϊκής είχε κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο αγωνιζόμενη με τους Γιώργο Σπετσέρη, Κώστα Σιμωτά, Άγγελο Αντωνόπουλο και τον Στέλιο Βενέρη, γιο της Αλέκας Σιούλη και του Βασίλη Βενέρη.

Και φυσικά δεν παρέλειψαν να βγάλουν την καθιερωμένη φωτογραφία με τα μετάλλια στο στήθος και τα διπλώματα στα χέρια.

Την Μ. Τετάρτη ξανάσμιξε εκείνη η σκυτάλη και η αναμνηστική φωτογραφία ήταν αναπόφευκτη. Μπορεί εκείνα τα 15χρονα παιδιά να είναι πια 30άρηδες, μα η φωτογραφία, ως προς τα χαμογελαστά πρόσωπα σημαίνει πως δεν άλλαξαν καθόλου!

Στην πάνω σειρά όρθιοι από αριστερά: Άγγελος Αντωνόπουλος, Στέλιος Βενέρης και καθιστοί από αριστερά: Γιώργος Σπετσέρης και Κώστας Σιμωτάς!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech