Πάρτι στα δίχτυα από τον Δημήτρη Παναγόπουλο

Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019 - 9:16πμ

Με τον επίζηλο τίτλο του αποτελεσματικού σκόρερ κι ενός από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές της ΑΕ Πάτρα 2005, ο Δημήτρης Παναγόπουλος πρόσθεσε μία ακόμα γεμάτη χρονιά στο ενεργητικό του.

Γεννημένος τον Μάρτιο του 1998 ξεκίνησε μπάλα 10 ετών στον Ατλαντα Πατρών. Δεν έκανε ποτέ άλλο άθλημα, παρά μόνο ποδόσφαιρο. Πρώτα στον Ατλαντα και τα τελευταία τρία χρόνια στην Πάτρα.

Δεξιοπόδαρος, η θέση του είναι ακραίος χαφ, αλλά και σέντερ φορ, με ευχέρεια στο σκοράρισμα. Έχει αρκετά ποδοσφαιρικά χρόνια μπροστά του και δεν σκέφτεται το πότε θα σταματήσει ή αν θα μπορεί να συνδυάσει δουλειά και μπάλα. Για την ώρα τα καταφέρνει μια χαρά και τα δύο (εργάζεται στην ψησταριά της γειτονιάς του).

Ρωτήσαμε τον Δημήτρη Παναγόπουλο για όσους τον έχουν στηρίξει και αναφέρθηκε σε τρεις εξ αυτών: «Τον προπονητή μου Γιάννη Βογιατζή, τον γυμναστή της ομάδα, Παναγιώτη Βασιλείου και τον πρώτο μου προπονητή, τον Παντελή Πεφάνη».

Είναι αναμφίβολο πως έχει ζήσει ωραίες στιγμές στα γήπεδα. Ιδού ένα ξεχωριστό του παιχνίδι, αλλά και γκολ: «Ένα ματς που δεν θα ξεχάσω είναι την περσινή χρονιά Ζαβλάνι - ΑΕ Πάτρα στην Αγυιά όπου νικήσαμε 5-0 και έκανα χατ - τρικ στο ημίχρονο. Επίσης δεν θα ξεχάσω ένα γκολ με τον Πανιώνιο - Αχιλλέα στο Σαραβάλι σε αγώνα Κυπέλλου όπου περάσαμε με 3-2. Έβαλα 2 γκολ και το πρώτο ήτανε με βολέ στον αέρα!

Χειρότερη στιγμή του, φέτος και δεν θέλει να τη θυμάται. Και ποιος επιθετικός θέλει να θυμάται χαμένη ευκαιρία σε σε επαναφορά μπροστά στο τέρμα (συνέβη φέτος με την Θύελλα στο Σαραβάλι).

Αγαπημένος του ποδοσφαιριστής είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο («Τον παρακολουθώ οπότε παίζει») ήταν η απάντησή του.

Ο Δημήτρης Παναγόπουλος πέρυσι ήταν 2ος σκόρερ της κατηγορίας με 20 γκολ. Δικαιούται λοιπόν να κάνει όνειρα. Ποια είναι αυτά; «Όπως λέω πάντα, να φτάσω όσο πιο ψηλά μπορώ».

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech