Πλησιάζει η ώρα για το Ευρωπαϊκό Ιστιοπλοΐας J24 της Πάτρας- Το εντυπωσιακό promo βίντεο

Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2019 - 3:02μμ

Πλησιάζουν οι μέρες για μία ακόμα σπουδαία διοργάνωση που έρχεται στην Πάτρα. Το Πανευρωπαϊκό Ιστιοπλοΐας κλάσεως J24 θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στο Μόλο της Αγίου Νικολάου, από τις 4 έως και τις 10 Μαΐου.

Πάνω από 36 σκάφη με πληρώματα 180 ατόμων από 6 χώρες της Ευρώπης θα βρεθούν στην Πάτρα, για αγώνες σε έναν πανέμορφο και μοναδικό χώρο, που αναδεικνύει της ομορφιές των θαλασσών μας και της πόλης μας, έχοντας αξιοποιηθεί ελάχιστα για τέτοιους αγώνες τις τελευταίες δεκαετίες, υπό την οργάνωση και την επιμέλεια του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πατρών.

Ο Μόλος της Αγίου Νικολάου προσφέρεται μεταξύ άλλων και στους θεατές για εξαιρετική οπτική και παρακολούθηση των Αγώνων.

Ήδη οι πρώτες αποστολές έφτασαν στην Πάτρα, με τα σκάφη τους για να αναγνωρίσουν τον χώρο των Αγώνων και την πόλη.

Η Πάτρα γίνεται κέντρο μεγάλων Αγώνων με κορωνίδα τους 2ους Μεσογειακούς Παράκτιους που έρχονται στα τέλη του Αυγούστου στην πόλη και θα συνδυάσουν την επιστροφή της Ελλάδας στις κορυφαίες διοργανώσεις.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο promo των Αγώνων, που θα πραγματοποιηθούν στο μοναδικό τοπίο του Μόλου της Αγίου Νικολάου.

Το sportin.gr και το thebest.gr πιστά στη στήριξη των μεγάλων διοργανώσεων που έρχονται στην πόλη μας θα είναι χορηγοί επικοινωνίας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα J24.

Υποστήριξη: SilkTech