Επιτυχία για τους Φοίνικες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων

Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2019 - 4:33μμ

Μια ακόμη πανελλήνια επιτυχία για τους ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΠΑΤΡΩΝ στους αγώνες για το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ που έγιναν στο ΣΕΦ από το Σάββατο μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και ΜΑΡΙΣΑ ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΗ έκαναν την έκπληξη των αγώνων με την κατάκτηση της 3ης θέσης του διπλού νεανίδων. Οι δυο αθλήτριες των Φοινίκων ( νο 11 της κατάταξης του διπλού) στη 16αδα απέκλεισαν το νο 4 της διοργάνωσης και στην οκτάδα το νο 6 κάνοντας μια πραγματική υπέρβαση.

Στη τετράδα ο αγώνας με το νο1 ζευγάρι έφερε την ήττα με το τιμητικό 3-1.Η άνοδος στο βάθρο είναι μια δικαίωση για τη Βασιλική Ηλιοπούλου γιατί είχε μια δύσκολη χρονιά, χωρίς συμμετοχές στα αναπτυξιακά οπεν, με τραυματισμούς αλλά και ένα πρόσφατο τροχαίο ατύχημα. Για τη Μαρίσα Μαστρογιάννη ήταν η πρώτη της συμμετοχή σε αγώνες τελικής φάσης.

Στο ατομικό η Βασιλική Ηλιοπούλου (νο12) πέρασε 2η στον προκριματικό της όμιλο και έφθασε μέχρι την 8αδα για να αποκλειστεί από το 3ο φαβορί της διοργάνωσης.

Στο ομαδικό παρά τη νίκη απέναντι στο ΑΟ ΤΑΤΑΥΛΑ ( 2ο φαβορί του ομαδικού) η τριάδα της ομάδας Βασιλική Ηλιοπούλου, Μαρίσα Μαστρογιάννη και Μάγδα Ηλιοπούλου δεν κατάφερε να πάρει μια από τις δυο πρώτες θέσεις του προκριματικού ομίλου που οδηγούσαν στη 4αδα των μεταλλίων. .

Στο ατομικό και το διπλό εφήβων συμμετείχε και ο παμπαίδας Γιάννης Μαστρογιάννης. Η πρόκριση του στη τελική φάση ενός πανελληνίου πρωταθλήματος εφήβων ήταν από μόνη της μεγάλη επιτυχία.

Στους αγώνες συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Μαργαρίτης που ανήκει στους Φοίνικες και αγωνίζεται με ετήσια υποσχετική δανεικός στον ΓΑΟ Πειραιά. Βασικός στη σύνθεση της Πειραϊκής ομάδας, ήταν απο τους συντελεστές της κατάκτησης της 2ης θέσης του ομαδικού. Παράλληλα, αν και παίδας, είχε και πολύ καλή πορεία στο ατομικό (16ΑΔΑ) και στο διπλό (8αδα).

Η αγωνιστική παρουσία και απόδοση των αθλητριών και των αθλητών, που έλαβαν μέρος στους αγώνες και ακολουθούν το προπονητικό πρόγραμμα των Φοινίκων, έδειξε για μια ακόμα φορά τη ποιότητα της δουλειάς που γίνεται από το προπονητικό επιτελείο του συλλόγου.

Την ομάδα συνόδευσαν και καθοδήγησαν τα μέλη του προπονητικού επιτελείου Δημήτρης Ντεμίρης και Γιάννης Ξουρίδας.

Υποστήριξη: SilkTech