Έτρεξαν και τερμάτισαν μαζί από τους Δελφούς μέχρι το Ρίο!

Παρασκευή, Απρίλιος 26, 2019 - 10:30πμ

Παράλληλα με τον αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ - ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ (255 χλμ) διεξήχθη για 3η φορά ο λαϊκός αγώνας δρόμου 'ΠΑΜΕ ΡΙΟ'.

Ο αγώνας έχει μήκος 111 χλμ και η διαδρομή περιλαμβάνει 102 χλμ άσφαλτο και 9 χλμ χωματόδρομο με συνολική θετική υψομετρική 825 μέτρα και αρνητική 1350 μέτρα, που οι δρομείς διασχίζουν τρέχοντας δίπλα στον Κορινθιακό κόλπο περνώντας από παραθαλάσσιους οικισμούς αλλά και την γέφυρα Ρίο - Αντίρριο.

Σε αυτόν τον σπουδαίο αγώνα υπεραπόστασης ο Φειδιππίδης εκπροσωπήθηκε με τρεις εξαιρετικές συμμετοχές του Παντελή Σταθάτου, του Σταύρου Γιαννακόπουλου και του Αλέξη Κοκοβίκα, αφού κατέλαβαν τις τρεις πρώτες θέσεις.

Οι δρομείς του Φειδιππίδη έτρεξαν το κάθε μέτρο και οι τρεις μαζί, από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό, πρεσβεύοντας με τον καλύτερο τρόπο για άλλη μια φορά την αλληλεγγύη , την συναδελφικότητα την ευγενική άμιλλα, ιδανικά απόλυτα συνυφασμένα με τον Φειδππίση στον οποίον έδωσαν απίστευτη περηφάνια.

Για την ιστορία οι διοργανωτές έπρεπε να καταγράψουν τους τρεις πρώτους δίνοντας την 1η θέση στον Αλέξη Κοκοβίκα, την 2η στον Σταύρο Γιαννακόπουλο και την 3η στον Παντελή Σταθάτο.

Από το Δ.Σ. του Συλλόγου θερμά συγχαρητήρια σε όλους και καλό τερματισμό στους υπόλοιπους δρομείς που συνεχίζουν την τιτάνια προσπάθεια τους όπως ο Ιούλιος και η Μαριάνα Πόπα.

Ο Αλέξης Κοκοβίκας ευχαριστεί τους υποστηρικτές του, Καλλέργης, We Ar2, Kolokithas.

Υποστήριξη: SilkTech