Συνεχίζει στην ΕΑΠ ο Σταύρος Σταματόπουλος

Πέμπτη, Απρίλιος 11, 2019 - 9:01πμ

Συνάντηση με σκοπό να θέσουν τους στόχους και τα πλάνα για τη νέα σεζόν, είχαν η διοίκηση της ΕΑΠ, ο προπονητής και οι παίχτες. Η σημαντικότερη από της αποφάσεις που πάρθηκαν στο γεύμα της ομάδας, ήταν η παραμονή του Σταύρου Σταματόπουλου στο τιμόνι των «μελανόλευκων».

Η ανακοίνωση:

«Ενωμένη και πιο δυνατή ξεκινά εγκαίρως την προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ στο τιμόνι της οποίας θα παραμείνει ο Σταύρος Σταματόπουλος ο οποίος ανέλαβε την τεχνική διοίκηση προς το τέλος του πρωταθλήματος.

Μετά από μια δύσκολη χρονιά που στιγματίστηκε από τραυματισμούς παικτών, αλλά και αστοχίες η Διοίκηση της ΕΑΠ «χτίζει» την επόμενη μέρα. Πλέον ο προπονητής, Σταύρος Σταματόπουλος θα έχει πλήρη εικόνα για τους παίκτες, ενώ σε αγαστή συνεργασία με τη Διοίκηση θα τεθούν οι βάσεις για μια δυνατή ομάδα που θα κάνει υπερήφανο το ιστορικό σωματείο.

Το ελπιδοφόρο αυτό, κλίμα αποτυπώθηκε και στη διάρκεια της συνάντησης που είχαν το βράδυ παίκτες, τεχνικοί και μέλη της Διοίκησης. Σε φιλικό περιβάλλον εν μέσω φαγητού έγινε αποτίμηση του αποτελέσματος και καθορίστηκαν οι επόμενοι στόχοι».

Υποστήριξη: SilkTech