Μεγάλη νίκη της Εθνικής παίδων * Εννέα γκολ Αλμύρας - Μπιτσάκος

Σάββατο, Μάρτιος 30, 2019 - 11:12μμ

Με εντυπωσιακό  τρόπο επέστρεψε στις νίκες η Εθνική Παίδων για τα προκριματικά του 1ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Κόπερ της Σλοβενίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, μετά την ήττα από την Ιταλία διέλυσε με 31-7 την Μάλτα και πέτυχε τη τρίτη του νίκη σε τέσσερις αγώνες με τον Ματθαίο Αμπαζή να πετυχαίνει οκτώ (!) τέρματα, ενώ έξι πρόσθεσε ο πατρινός Ανδρέας Αλμύρας κι άλλα τρία ο Χρήστος Μπιτσάκος.

Οι παίκτες του Σάκη Πλατανίτη θα αντιμετωπίσουν την Ρουμανία (31/3, 11:30 ώρα Ελλάδος) και θέλουν τη νίκη προκειμένου να καταλάβουν τη δεύτερη θέση του ομίλου.

Ο αγώνας ξεκίνησε με την Ελλάδα να μπαίνει με το πόδι πατημένο στο γκάζι και να «καθαρίζει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο κιόλας οκτάλεπτο όταν προηγήθηκε με 7-1 και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Πρώτος σκόρερ για το αντιπροοδευτικό μας συγκρότημα ήταν ο Ματθαίος Αμπαζής που σημείωσε οκτώ τέρματα, ενώ έξι πρόσθεσε ο Ανδρέας Αλμύρας και τέσσερα ο Αντώνης Σφηκάκης.

Μάλτα – Ελλάδα 7-31 (1-7, 4-7, 1-7, 1-10)
Μάλτα: Μποργκ Τζ., Μίφσουντ Μ., Τούλι 1, Μποργκ Κ. 1, Κάτσια, Ντεμάρκο 1, Σκιαβόνε, Καστίλο 1, Γκαλέα 2, Αζομπάρντι, Καρουάνα, Τζιαλάντζε 1, Μίφσουντ Σ.
Ελλάδα (Σάκης Πλατανίτης): Δαμίγος, Τουρκομενής 3, Μυρίλος 2, Μαθιόπουλος 2, Αλμύρας 6, Καστρινάκης 2, Αμπαζής 8, Δευτεραίος, Βασιλόπουλος 1, Μπιτσάκος 3, Σφηκάκης 4, Εγνατιάδης, Ορφανουδάκης

Υποστήριξη: SilkTech