Βήμα παραμονής η ΕΑΠ- Για την πρωτιά ο Αιγιαλέων

Σάββατο, Μάρτιος 30, 2019 - 8:01πμ

Με την 5η αγωνιστική συνεχίζονται τα πλέι άουτ της Α2 Εθνικής βόλεϊ των ανδρών. Η Πάτρα από την προηγούμενη εβδομάδα «έχασε» μία ακόμα ιστορική ομάδα από την κατηγορία και πλέον το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο.

Η Παναχαϊκή που πέρσι αγωνιζόταν στην Α1, εγκατέλειψε την Α2 στη μέση της κανονικής διάρκειας και η Ολυμπιάδα ακολούθησε από την 4η αγωνιστική των πλέι άουτ όπου έμεινε εκτός διεκδίκησης παραμονής.

Οι «πορτοκαλί» δίνουν το πρώτο από τα δύο παιχνίδια της… τιμής με τον ουραγό του 1ου υποομίλου, Φοίβο και θέλουν να τερματίσουν στην 3η θέση, με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν ανακατατάξεις στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Αιγιαλέων από την άλλο εξασφάλισε τη δεύτερη θέση στον ίδιο όμιλο και δίνει στην Καλαμάτα «τελικό» πρωτιάς ώστε να μην μπλέξει σε κανένα σενάριο, με τη δεύτερη θέση να οδηγεί σε νέα μπαράζ.

Τον πρώτο δικό της «τελικό» από τους δύο που απομένουν, δίνει η ΕΑΠ στην Αμαλιάδα. Οι «μελάνόλευκοι» θέλουν βαθμό ή βαθμούς απέναντι στον Κόροιβο, που παίζει το τελευταίο χαρτί παραμονής, ώστε την τελευταία αγωνιστική να τα παίξουν όλα για όλα στην έδρα τους με την Αρμενική για την πρωτιά στον 2ο υποόμιλο.

Το πρόγραμμα:

1ος υποόμιλός

18:30 Καλαμάτα – Αιγιαλέων

18:30 Ολυμπιάδα – Φοίβος

2ος υποόμιλος

19:30 Κόροιβος – ΕΑΠ

Βαθμολογίες

1ος υποόμιλος

1. Καλαμάτα 13

2. Αιγιαλέων 12

3. Ολυμπιάδα 5

4. Φοίβος 4

2ος υποόμιλος

1. Αρμενική 10

2. ΕΑΠ 6

3. Κόροιβος 5

Υποστήριξη: SilkTech